...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Napisalem Ci juz gdzie trenuja w poscie powyzej, w Szczecinie nie ma czystego jkd, jest Estokada w której skład w chodzi jkd bo poza nim masz jeszcze walke palkami i nozem czyli moim zdaniem jeszcze lepsze, a trenerem jest Dariusz Cieszyński, odpowwiedzialny za rozwój Estokada w Europie, świetny trener, sam tam kiedyś tem trenowałem.
...
Napisał(a)
Co to znaczy czyste JKD? A kto Ci powiedzial ze w JKD nie cwiczy sie broni? W sklad Estokada wchodzi JKD...;) To tak jakby powiedziec ze w sklad mieszkania wchodzi budynek ;)))
Nie czepiam sie, ale nie pisz prosze o czym s o czym nie bardzo masz pojecie dobra?
Nie czepiam sie, ale nie pisz prosze o czym s o czym nie bardzo masz pojecie dobra?
...
Napisał(a)
Nikt tu nie pytał co to jest jkd tylko gdzie mozna trenowac, wiec koledze napisalem. Ja tam trenowalem a nie siedzialem i czytalem teorie wiec nie wiem jak to jest dokladnie, system nazywa sie Estokada, a nie jkd i dlatego tak napisalem, bo potem kolega by poszedl i powiedzial, ze tam byla Estokada a nie jkd i nie mow i zebym nie pisal o czyms o czym nie mam pojecia, bo gdyby temat bym o jkd to bym sie nie odzywal, ja mu tylko napisalem gdzie ma sie udac i tam moze zapytac trenra, ktory powie mu najlepiej co trenują.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!