...
Napisał(a)
Moim zdaniem jaja na noc, tak ze trzy na miekko godzinę przed snem powinny być dobre, a jakoś nie widze ich w waszych zestawieniach na masę, dlaczego? a moze słabo patrzę?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
z 3 całych jajek powinienes miec wiecej niz 20 g bialka
te jajka co ja jem maja po 65 g i z 3 wychodzi 22,5 g bialka
te jajka co ja jem maja po 65 g i z 3 wychodzi 22,5 g bialka
...
Napisał(a)
może inne białka dłużej się wchłaniają i dlatego są lepsze na noc ?
...
Napisał(a)
Chyba jw.,chodzi o szybko i wolno przyswajalne białko.Lepiej standard-tuńczyk,twaróg,lub odżywka białkowa.
Trza być twardym, nie miętkim!
...
Napisał(a)
No nie sa to kozeiny no, ale ten tłuszcz chyba je troche spowalnia, jakość jest najwyzsza, wiec?
...
Napisał(a)
niektórzy jedza ja np. preferuje rybki 

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
a ja micelarną kazeinę Biogenixa 

...
Napisał(a)
Niby fakt,ja zawsze do twarogu dodaję oliwy z oliwek(ostatni posiłek)
Trza być twardym, nie miętkim!
...
Napisał(a)
Rybki, ale chyba nie wędzone? bo troche cieżko wchodzą przynajmniej u mnie.
...
Napisał(a)
twarog i oliwa najlepsze polaczenie
"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze
...
Napisał(a)
Spokojnie mozna jesc na noc jaja, ale niektorym jest ciezko na zoladku po jajach na noc.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
najlepsze dla mnie to ze 150 gr twarogu - 25 gr białka wystarczy zupełnie. Kiedyś kupiłem sobie takie białko pro longatum - też polecam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!