Szacuny
2
Napisanych postów
505
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
8023
Witam mam pytanka odnosnie jajecznicy gdyz mam ja codziennie na sniadanie / kolacje ( jestem mozna by powiedziec redukcji "
1. na czym smazyc bo obecnie od okolo miesiaca smaze na oliwie z oliwek i nwm czy to napewno zdrowe i dobre na redukcje
2.co polecacie do jajecznicy zamiast kiełbasy ( ok 30 g )
3.czy jajka moge jesc codziennie w formie jajecznicy czy musza tez byc np na twardo ?
Szacuny
17763
Napisanych postów
132954
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464565
1 można smażyć, możesz też na maśle klarowanym jak umiesz zrobić 2. Ja polecam szpinak tylko lepiej ten w liściach, wariacji jest mnóstwo. 3 mozesz jeść codziennie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
2
Napisanych postów
505
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
8023
ok dziekuje bardzo czyli spokojnie moglbym np sniadanie(jajecznica 3 jajka) + kolacja jajecznica z 3 jajek z bez problemu nic nie powinno sie dziac zlego ?? ani zaden tluszczyk odkladac ? bo ktos mi ostatnio mowil ze jak sie smazy na oliwie to ona sie w tluszcz przemienia ale to raczej jakies p******y ... bo jem od miesiaca i chyba jest dobrze ^^ .
Szacuny
2
Napisanych postów
505
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
8023
oks zeby nie zakladac nowego tematu zadam nowe pytanko co do ryb jak najlepiej przygotowac dorsza? zalozmy ze kupie mrozonego dorsza to co z nim najlepiej zrobic aby stracil jak najmniej wartosci odzywczych , dobrze i zdrowo smakował ?