Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5174
Witam
mam pytanie odnosnie jajecznicy wlasnie zrobilem sobie jajecznice z 3 jajek dodalem do tego 2 plastry szynki z indyka i okolo 20 g sera gouda i wrzucilem na teflon odrazu mowie nie smazylem na oleju itp itd
Szacuny
0
Napisanych postów
102
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2032
Ja tkie cos jem rano na sniadanie do tego mala kromka ciemnego tostowego chleba i kubek czarnej kawy
staram sie trzymac nisko wegle a wiec taki posilek pasuje i na dlugo dlugo zaspokaja apetyt
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
45261
nie musi, tylko że jak nie jest wogóle wyliczone to nie wiadomo czy masz dodatni bilans czy ujemny, a jeszcze gorsze jest to że nie wiem jak dodatni masz albo jak ujemny, jednym słowem jeśłi coś idzie nie tak to ciężko przewidzieć co i dlaczego i jak to naprawić. Jak widzisz brak wyliczeń powoduje mase problemów no ale uogólniajac "można" rosnąć bez liczenia.
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Szacuny
2
Napisanych postów
355
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5433
no ja naprzyklad meczylem sie z 3 miesiace zeby ulozyc dobra diete z wszystkim idealnie wyliconym, jednak gorzej tego przestrzegac i ogólnie czasami nie zjem oliwy z oliwek czy zapomne kupic surówki na obiad lub inny posilek po za tym nie duzo wiem na temat innych prduktów i mięs np. co jest najlepsze z wieprzowiny zeby mozna bylo to jesc w diecie albo czy moge zjesc zupe albo jak robie salatke to czy moge dodac majonezu czy lepiej nie i takie inne duperele