Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
88
Witam.
Mam do was takie pytanie czy zjedzenie jajecznicy na serku wiejskim przed snem (30 minut) moze jakoś źle wpłynąć na efekty redukcji??. Zaznaczę że jajecznica byla z 4 jaj i jeden caly srek wiejski lekki 200g
pozdrawiam.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9159
Napisanych postów
83463
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705654
Jeżeli wpasuje się to w Twoje zapotrzebowanie i makro, to będzie to posiłek dobry jak każdy inny.To tylko jeden posiłek , wiec ciężko oceniać .Właściwie zbilansowana dieta to dieta urozmaicona, smaczna, zapewniająca właściwą podaż wszystkich niezbędnych składników odżywczych oraz innych związków mających korzystny wpływ na funkcjonowanie organizmu. Niestety znaczna część diet stosowanych przez adeptów siłowni jest niewłaściwie zbilansowana i przez to deficytowa w niektóre witaminy i składniki mineralne.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34746
Napisanych postów
25151
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282598
Jak wyżej , możesz jeść śmiało , z drugiej strony jak pytasz o takie rzeczy to może warto zgłębić podstawy bo wydaje się że masz małe braki , w tematach podwieszonych wyżej znajdziesz super materiały i wiele linków z informacjami jak dobrze zabrać się za dietę
Szacuny
29773
Napisanych postów
27256
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
384609
produkty których używasz sa jak najbardziej ok, więc jeżeli masz je wliczone w bilans i nie wychodzisz poza niego to jak najbardziej możesz śmiało zajadać
Szacuny
73
Napisanych postów
1779
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
40416
Tak jak koledzy wyżej jak pasuje w bilans można szamać, chciałem dodać jeszcze tylko że też to jest zależne od człowieka jeden lubi więcej węglowodanów zjeść przed snem drugi woli jajecznice zaś ten pierwszy stwierdzi że jemu po tłuszczach i jajecznicy ciężko jest na brzuchu także wedle uznania :).
Szacuny
5
Napisanych postów
149
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2826
Nie przejmuj się! Twoje pytanie jest znacznie bardziej dojrzałe od pytania "czy mogę zjeść steka?" zadanego przez kogoś w innym wątku.
"Aktualnie myję się w wodzie ze smartfona i łykam gansy rtęciowe. Musiałem jeździć po całym Trójmieście za termometrami, wiesz że ich już praktycznie nie produkują?"