...
Napisał(a)
POMOCY!Jestem na diecie juz od ponad roku Udalo mi sie schudnąc 35kg, ale mój nawiększy koszmar tkwi w grubych ramionach. Cwiczę z hantalmi ale nie widze pozytywnych skutków. Chodzenie w bluzkach z krótkim rekawem to dla mnie meka(zreszta kiedy mam cos kupic do ubrania to zwykle sie nie mieszcze w rekawach). Ale najgorzej jest kiedy stoję przed lustrem i podnoszę ręce w bok, wtedy widzę moje obwisle ramiona i depresja gotowa. Prosze Was o pomoc, jak z tym walczyc skutecznie? Pozdrawiam wszystkich i licze na dobre rady, pewnie macie jakieś w zanadrzu popare wlasnym doswiadczeniem. Pozdrawiam!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
w przyszlym tygodniu wybieram sie na silownię Mam nadzieje ze troche informacji uda mi sie tam uzykać i zmierzyc ten poziom tkanki tluszczowej. Dzięki bardzo za pomoc.
...
Napisał(a)
no ja nie wiem bo tu raczej wszyscy ćwiczą żeby mieć większe ramiona a nie na odwrót
ale życzę powodzenia może ktoś Ci da jakieś dobre rady, myśle że dieta redukcyjna plus aeroby plus cos na ręce pomoże 

...
Napisał(a)
wal ostro za***iscie katuj rece to z flakow ci sie zrobi biceps i bedziesz szpanowal duza lapa
-_-
...
Napisał(a)
hmmm jakiej jesteś płci??
"Dobry wojownik staje tam, gdzie nie będzie można go pokonać
i nie przeoczy żadnej słabości przeciwnika."
- Sun Tzu, Sztuka Wojny
...
Napisał(a)
przeczytaj to co napisalam wczesniej i zobacz jakiej forym uzylam meskiej czy żeńskiej
)

1
...
Napisał(a)
tamdro13
jeżeli nie chcesz pomagać to po co w ogole piszesz ?? bawi Cie to że ktoś ma jakiś problem ??
ja nie rozumie tego jak można być takim
. Na tym forum się pomaga a nie robi shity. Więc prosze Cie bardzo uspokuj sie
Za 1 wypowiedz powinieneś dostać BANa
Zmieniony przez - Don Garcia w dniu 2005-08-25 21:53:49

Za 1 wypowiedz powinieneś dostać BANa
Zmieniony przez - Don Garcia w dniu 2005-08-25 21:53:49
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
a więc nie jestem jakimś tam znawcą :D ale spróbuje pomóc
1- to pewnie sprawa genetyki z którą nie da rade walczyć :( jedynie można jakoś to zamaskować
2-pytanie - jak wygląda sprawa z innymi częściami ciała?? też są otłuszczone?? jeżeli tak.... to dalsza redukcja......
3-podaj więcej informacji
np jak ćwiczysz??
czekajmy na znawców :D
pozdro
1- to pewnie sprawa genetyki z którą nie da rade walczyć :( jedynie można jakoś to zamaskować
2-pytanie - jak wygląda sprawa z innymi częściami ciała?? też są otłuszczone?? jeżeli tak.... to dalsza redukcja......
3-podaj więcej informacji
np jak ćwiczysz??
czekajmy na znawców :D
pozdro
Scoobiedoo Ya........ :D
Alone I break
;)
...
Napisał(a)
już wiem
j.w. jak wygląda sytuacja z pozostałymi częściami Twego ciała??

j.w. jak wygląda sytuacja z pozostałymi częściami Twego ciała??
"Dobry wojownik staje tam, gdzie nie będzie można go pokonać
i nie przeoczy żadnej słabości przeciwnika."
- Sun Tzu, Sztuka Wojny
...
Napisał(a)
ile wazysz? [ wiem ze kobiety sie nie pyta o to no ale musowo .. ]
i jak ktos napisal czy inne czesci ciala sa otluszczone ? ....
Ramiona sa obwisle tzn skore masz obwisla czy jak ? moze podczas redukcji nie stosowalas specialnych balsamow itp itd ...
i jak ktos napisal czy inne czesci ciala sa otluszczone ? ....
Ramiona sa obwisle tzn skore masz obwisla czy jak ? moze podczas redukcji nie stosowalas specialnych balsamow itp itd ...
[http://www.bniug.pl] - Geodezja Lublin
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!