Witam , mój problem wygląda następująco : Kupiłem piłkę nike t90 po pierwszym dniu gry gdy wróciłem do domu chciałem napompować piłkę lecz gdy włożyłem igłę ona nie stawiała oporu . Pompowałem godzinami ale bez skutku . Wkładając igłę można poczuć balon . Myślę że przyczyną tego jest to że balon odlepił się od poszewki . Proszę o rady , co mogę zrobić , szkoda mi nowej piłki . Dziękuje .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Najlepiej idź do sklepu, w którym to kupiłeś i zgłoś reklamację. Chyba nie jest to normalne, że po jednym dniu jest problem z balonem. Porządna piłka powinna służyć przez kilka sezonów. W sklepie powinni Ci uwierzyć, bo raczej trudno "popsuć" piłkę po pierwszym dniu 

Dziennik:
http://www.sfd.pl/DT_kalik-t1087033.html
...
Napisał(a)
Idz do sklepu zlozyc reklamacje :) inne wyjscie jaki mi przyszlo do glowy to rozciac pilke przykleic balon i zaszyc ale to nie wchodzi raczej w role :D reklamuj :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
TYPER EKSTRAKLASY 2010/2011
Następny temat