...
Napisał(a)
Witam. Jestem na cyklu od pięciu tygodni. Cykl cypio solo 250mg co wtorek i piątek przez cztery tygodnie a od piatego 250mg e3d. Tak wyglądają moje badania z dnia wczorajszego tj po 10 strzałach. Na zbicie estro zakupiłem anastrozol 20 tab. po 1mg. Dil powiedział żeby dać po jednej codziennie przez trzy dni a przez następne 4 po pół po czym ponowić badania i jak będzie ok odstawić i kontrolować wyniki estro. Dziś wziąłem jedną tabletkę 1 mg ale niewiem czy to nie za dużo 5 mg przez 7 dni i zastanawiam się czy nie dać od teraz 0,5 e3d i za tydzień badania. Doradzicie coś z doświadczenia co zrobić by nie pójść za bardzo z estro w dół bo wtedy to lipa będzie dopiero
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
SalvatoreLucaniaDałbym teraz więcej niż 2500iu. Imo lepiej dać więcej niż mniej tzn 7500 niż 2500. Nie możesz dokupić?
Zmieniony przez - SalvatoreLucania w dniu 2018-08-22 01:24:41
Mam na stanie jeszcze dwa opakowania po 5000iu więc jak radzisz dorzuce jedno i wezmę 7500iu.
A jak myślisz anastrozol brać w takiej samej dawce jak teraz? Nie będzie to miało wpływu na działanie HCG?
1
...
Napisał(a)
Wypełnij ankiete działu
http://m.sfd.pl/]]]_ANKIETA_[[[_/_REGULAMIN_DZIAŁU_DOPING-t909463.html
http://m.sfd.pl/]]]_ANKIETA_[[[_/_REGULAMIN_DZIAŁU_DOPING-t909463.html
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
1. WIEK: 33
2. WAGA: 93
3. WZROST: 179
4. WYMIARY:
-biceps: 43,5
-klatka:
-udo:
-talia: 85
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7
6. DIETA:
-białko: 2,5-3
-węglowodany: 5
-tłuszcz: 1
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING: split
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg: 150
-przysiad: 140
Zmieniony przez - Piotrek8509 w dniu 2018-07-28 20:01:59
2. WAGA: 93
3. WZROST: 179
4. WYMIARY:
-biceps: 43,5
-klatka:
-udo:
-talia: 85
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7
6. DIETA:
-białko: 2,5-3
-węglowodany: 5
-tłuszcz: 1
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING: split
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg: 150
-przysiad: 140
Zmieniony przez - Piotrek8509 w dniu 2018-07-28 20:01:59
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
daj 1/2 za dwa dni to samo i pozniej 1/4 co dwa dni i po 2tyg sprawdz jeszcze raz badanie
1
...
Napisał(a)
Też się zastanawiam czy nie za duże dawki te co napisałem i bardziej się przychylam do brania według schematu podanego przez Ciebie. Najbardziej mi chodzi o to żeby w jak najszybszym czasie zbic estro gdzieś koło górnej granicy normy ewentualnie trochę wyżej i odstawić anastrozol. Kontrolować badania i w razie co wejść znów na anastrozol. Tak by nie brać go cały czas bo też ma swoje skutki uboczne.
Cykl ma trwać 16 góra 17 tygodni i następnie odblok i opanowywanie hormonów.
Zmieniony przez - Piotrek8509 w dniu 2018-07-28 22:51:51
Cykl ma trwać 16 góra 17 tygodni i następnie odblok i opanowywanie hormonów.
Zmieniony przez - Piotrek8509 w dniu 2018-07-28 22:51:51
1
...
Napisał(a)
generalnie ari dziala na wiekszosc osob mocniej niz symex
dwie rzeczy tak czy siak ari musisz brac do konca cyklu zeby znow e2 nie poszlo w gore a po wejsciu na hcg po cykli zbic e2 do norm przed sermami
Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-07-28 23:14:19
dwie rzeczy tak czy siak ari musisz brac do konca cyklu zeby znow e2 nie poszlo w gore a po wejsciu na hcg po cykli zbic e2 do norm przed sermami
Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-07-28 23:14:19
...
Napisał(a)
Czyli do końca cyklu jechać 1/4 e2d i po cyklu podczas hcg tez zostawic ari tak by estro było stabilne i przejścc na clomid? A ari bardzo ryje wątrobę bo kiedyś miałem z nią problemy dlatego unikam oralnych SAA i troche się obawiam długiego stosowania ari.
...
Napisał(a)
Bez obaw ari to nie SAA , wątroby Ci tak łatwo nie uszkodzi
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Dzięki panowie. A ty Flex uważasz że dobrze będzie dać tak jak pisze kamilplnk czyli od teraz 0,5mg e2d i po dwóch takich dawkach dać 0,25mg e2d do konca cyklu i na hcg? Oczywiście jeśli estro będzie się trzymać na odpowiednim poziomie. I teraz pytanie czy lepiej trzymać kolo górnej granicy normy czy może ciut wyżej?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czy insulina wpływa na przyrost mięśni
Następny temat