Szacuny
9
Napisanych postów
481
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3800
Zastanwiałem sie tak ostatnio dlaczego żaden Polak sie walczył w tych turniejach???Czy to tylko kwestia tego że polscy zawodnicy są słabi ???Ale chyba słabi aż tacy to nie są z tego co wiem.Jak to wogóle jest może mi ktoś powiedzieć żeby sie dostać na turniej tej rangi ?Może ktoś mnie oświecić ?Czekam na wasze wypowiedzi.
In my heart I do not feel that I must prove anything
Szacuny
9
Napisanych postów
1692
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
14199
Polacy no coz... nie mozna powiedziec ze nie ma u nas utalentowanych fighterow (Ci.pao, Jakubek, itp...), ale u nas dla takich ludzi NIE MA warunkow. Niestety, ale poziom wyszkolenia naszych zawodnikow mocno odstaje od tego co mozna zobaczyc na turniejach klasy Pride. Nie ma u nas fachowej kadry trenerskiej i, przede wszystkim kasy. Dobry trening to taki, na ktorym mozesz sie maksymalnie skupic. Masz grono fizjologow, trenerow i sponsora, ktory sprawia, ze nie musisz martwic sie o to co wlozyc do garnka miedzy zawodami. A, niestety, u nas z tym jeszcze dlugo bedzie krucho.
Szacuny
32
Napisanych postów
12917
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
86041
ja mysle tak jak hadouken , bo to że pieniądze czy dolary złote czy pesos grają tu główną rolę a co do naszych zawodów to pomysl co by było gdyby były pieniądze !! gdyby ktoś inwestował w zawodników i w promocje tego typu zawodów , dzisiejszy świat obraca sie na monecie bez niej ani rusz nawet w sporcie , niestety