Jak gotować wieprzowinę i wołowinę? Co najlepiej gotować: szynkę wieprzową,łopatkę wieprzową, schab wieprzowy z kością czy bez? A z wołowiny to nie mam pojęcia co nadaje się do gotowania rozbratel???? Nie piszcie o duszeniu, smażeniu czy pieczeniu. Najlepiej napiszcie krok po kroku jak ugotować wieprzowinę i wołowinę (najważniejsze - czas gotowania, bo po niedogotowanym lub półsurowym nie chcę wzywać karetki - dotychczas nie gotowałem tego, jedynie jaja i kurczaki) Jakim sposobem po ugotowaniu poznać, że mięso jest już gotowe? Nie gotuję pod przykrywką, ale garnek mam o dość dużej średnicy i głęboki. Interesuje mnie gotowanie samego mięsa bez żadnych warzyw jedynie z przyprawą Vegeta. Na małym ogniu czy dużym gotować? Umyć mięso przed gotowaniem? Rozmrozić jeżeli tego wymaga (bo chyba jak kupię prosto ze sklepu to mogę od razu ładować do garnka i gotować)? Lepiej pokroić na drobne kawałki czy nie? Jestem w tej kwestii żółtodziobem. Z góry dzięki pozdro.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
przyprawiasz zawijasz w folie do brytfanki i do piekarnika pieczesz o wiele lepsze w smaku

...
Napisał(a)
nie mam spełnionych warunków do pieczenia dlatego pytam o gotowanie a smak jest dla mnie mało istotną sprawą (co nie znaczy że nie biorę go pod uwagę)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!