Witam mam 28 lat i 100kg wagi przy 192cm - brak widoczeniago brzucha, umięsnione ramioa. W styczniu miałem artroskopie no i bieganie sobie musze jeszcze troche odpusic. skupiłem sie na basenie i musze to uzupełnic dietą - chciałbym sie pozbyć warstewki tłuszczu na brzuchu. w ubiegłym miesi.ącu spędziłem 20 godzin na basenie - 10 wejsc bo 2 godziny ciąglego pływania z małymi przerwami - waga sie zmieniła z 97,5 na 99,5 więec przytyłem a brzuch mi zmalał - czyzby mięsnie urosły.??
Moje pytanie w związku z tym. Kiedy się wazycie gdy chcecie mieć wynik swojego wysiłku. pytam bo moje ranne wahania wagi są naprawdę spore. Czasami jest 100,2 a dzien potem mialem 97,3 - sprawdzam na dwoch wagach. boli mnie ze nie mam jak zobaczyć czy cokolwiek schudłem - poranna "toaleta", płyny? nie wiem. poradzcie mi jak sie wazyć by wiedzieć ile się naprawde waży
Moje pytanie w związku z tym. Kiedy się wazycie gdy chcecie mieć wynik swojego wysiłku. pytam bo moje ranne wahania wagi są naprawdę spore. Czasami jest 100,2 a dzien potem mialem 97,3 - sprawdzam na dwoch wagach. boli mnie ze nie mam jak zobaczyć czy cokolwiek schudłem - poranna "toaleta", płyny? nie wiem. poradzcie mi jak sie wazyć by wiedzieć ile się naprawde waży