Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
385
TAK JAK W TYTULE, KIEDY NAJLEPIEJ STOSOWAĆ BOSTERY TEST/GH? Pytanie wydaje się ogólnikowe, lecz wiele osób popełnia błędy, kupuje boster i tak naprawdę nie czuje różnicy itd.
Dla czego tak się dzieje?
I jakie efekty powinny one przynosić na prawdę?
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
480
z reguły bostery powinno sie stosować dopiero po 30 roku życia,znacznie po 30 ,kiedy spadają stęzenia w naszym organizmie,a przyjmowanie to rano i wieczorem lub o jednej z tych pór w zależności od dawki suplementu,poniewaz o tych porach osiagamy najwyższe stężenia hormonów w organiżmie ,ci którzy nie czują działania to na ogół ludzie młodzi którzy maja naturalnie wysoka produkcje hormonów więc ich system jest bez potrzeby stymulowany
Zmieniony przez - robozuczek w dniu 2014-02-21 10:08:30
Zmieniony przez - robozuczek w dniu 2014-02-21 10:10:13
Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
385
To tak na prawdę w niczym młodemu adeptowi kulturystyki nie pomogą, a gdyby jednak był przypadek zaniżenia tych hormonów u młodych ludzi warto to próbować ?? i jak wykryć taki zaniżony hormon??
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
480
Myślę że problem z produkcją hormonu wzrostu czy testosteronu może objawiac się już w dzieciństwie ale to tylko moje przypuszczenia i na to pytanie mógłby odpowiedzieć ktoś z kręgów medycznych,powiem ponad to że sa pozytywne aspekty stosowania bosterów z własnego przykładu tzn. mam 38 lat więc od czasu do czasu sobie serwuje bardziej pod kątem regeneracji, a przy okazji czuję wzrost poziomu siły oraz libido hehe pozdrawiam
Szacuny
17
Napisanych postów
1733
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9689
Na badaniach krwi zawsze dodatkowo robimy poziom kortyzolu i testosteronu. Często u zawodników "duszących"wagę poziom testosteronu był niski.Kortyzol był podniesiony.Jak nic był to znak do stosowania boosterów testosteronu. ZMA, tribulusy, arginina, DAA.
Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
385
A podam teraz przykład na sobie, Moja dieta sięga powyżej 3300kcal na dobę trenuje systematycznie 3-4 razy w tygodniu, suplami jest białko i monohydrat a mam zaraz 24 lata, jestem osobą pracującą fizycznie na 3 zmianach, czasami jest tak że jestem wypoczęty a czasami nie mam ochoty nawet podnieść się z łużka, czy któryś z tych suplementów mógłby mi pomoc??
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
480
zamiast bosterów mógłbyś użyć tauryny która oprócz tego że jest neurotransmiterem i działa pobudzająco potęguje i przyśpiesza działanie kreatyny,jest niedroga a w pracy przy nocnych zmianach może się przydać
Szacuny
39
Napisanych postów
3262
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10507
Witam
Już prędzej kupiłbym GABE na Twoim miejscu lub ZMA, booster Testosteronu nie jest Ci obecnie potrzebny, nie w tak młodym wieku i takiej kaloryczności.
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
480
ZMA jak najbardziej polecam -stosuje i działa,o GABIE wcześniej nie słyszałem i musiałem posiłkowac sie netem- ciekawa propozycja, pewnie kiedyś spróbuje
Szacuny
39
Napisanych postów
3262
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10507
Witam
Zdajesz sobie sprawę że kwas y-aminomasłowy jest organicznym związkiem chemicznym z grupy aminokwasów ? Jest ogólnodostępny w sklepach stacjonarnych i internecie, gdyby to co piszesz było prawdą połowa osób na tym forum powinna mieć tego typu problemy. Nie spotkałem się nigdy z nikim kto by o czymś takim wspomniał lub napisał gdziekolwiek. Także nie wiem po co tego typu post zamieściłeś w tym temacie.