Mam 13 lat warze około 67 kg i chciała bym te 10 kg ale nie wiem co mam robić ! Napiszcie co mam robić jeść iw ogóle ! Dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pierwszy bład - podejscie do tematu "jak najszybciej schudnąc' jest złe. zaczniesz sie głodzić i po tygodniu odpuscisz a nawet jesli jakim cudem schudniesz to po diecie rzucisz sie na jedzenie i wszystko wróci. trzeba powoli i cierpliwie. ale to nieważne bo....
MASZ 13 LAT. za młoda jesteś, nikt na tym forum Ci nie da żadnej recepty bo nie powinnas sie odchudzać. Jak Ci wyglad nie odpowiada to nie jedz fast foodów słodyczy i innych szajsów, zacznij uprawiac sporty. tyle.
Zmieniony przez - Orson_lol w dniu 2010-05-12 15:06:42
MASZ 13 LAT. za młoda jesteś, nikt na tym forum Ci nie da żadnej recepty bo nie powinnas sie odchudzać. Jak Ci wyglad nie odpowiada to nie jedz fast foodów słodyczy i innych szajsów, zacznij uprawiac sporty. tyle.
Zmieniony przez - Orson_lol w dniu 2010-05-12 15:06:42
"Gniew przebywa w piersi głupców" (Koh 7:9 )
...
Napisał(a)
W tym wieku wystarczy wzmożona aktywność fizyczna i unikanie "śmieci" w codziennej diecie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
182cm wzrostu wiek 22ile powinienem cwazy
Następny temat