To samo co w temacie .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Chciałbym się zapytać co wtedy najlepiej zastosować np. wejście w nogi czy może coś innego .
...
Napisał(a)
jeżeli nie masz żadnego doświadczenia ze sztukami walki i praktycznych umiejętności w tego typu zabawach do wejście w nogi będzie najlepszym rozwiązaniem bo jest najłatwiejsze. wiedzą o tym doskonale rugbiści. ja sam grałem w ten sport trochę dłużej i mogę stwierdzić że to skuteczna technika.
...
Napisał(a)
Doświadczenie może jakieś mam bo trenowałem karate , ale to już nie idzie pod obalenia
I również praktyczne umiejętności takie jak dźwignie i duszenia to też trochę znam .
Zmieniony przez - Krzychu3 w dniu 2011-04-04 20:18:37

Zmieniony przez - Krzychu3 w dniu 2011-04-04 20:18:37
...
Napisał(a)
A najbardziej ze strony przeciwnika boję się założenia przez niego gilotyny
...
Napisał(a)
jak nie masz doswiadczenia we wchodzeniu w nogi a gosciu ma nawet lekkie pojecie to kiepsko to widze...ja duzych obalam rzutem przez biodro 

...
Napisał(a)
jak obalic? Najlepiej go przewracajac
a tak na serio to wjazd w nogi pocwiczyc i na masywnego to chyba najlepsze rozwiazanie. trzeba uwazac na glowke wiadomo. Ewentualnie pochodne rzutu przez biodro , z podchaczenieem nogi lub zachwianiem rownowagi.
pzdr

pzdr
Zarzywasz , wygrywasz
...
Napisał(a)
Większych i silniejszych obala się tak samo jak mniejszych i słabszych.
Dobór techniki zależy od okoliczności.
Jedyną różnicą jest to, że technika musi byc wykonana silniej, szybciej i precyzyjnej.
Dobór techniki zależy od okoliczności.
Jedyną różnicą jest to, że technika musi byc wykonana silniej, szybciej i precyzyjnej.
...
Napisał(a)
Właśnie nie takie odpowiedzi liczyłem . Doświadczenie w wejście w nogi mam małe , a więc muszę je potrenować . Za wszystkie porady dziękuje .
...
Napisał(a)
Zalezy czy idzie na Ciebie czy TY na niego.
Generalnie Uchi Mata lub Harai Goshi powinno byc pomocne ,latwiej o rotacyjny ruch ciala, bo przy biodrze Ogoshi czy Ippon Sei Nage musisz miec miec sile go podbic / wychylic.
Albo Kata guruma jesli masz silne plecy
Generalnie Uchi Mata lub Harai Goshi powinno byc pomocne ,latwiej o rotacyjny ruch ciala, bo przy biodrze Ogoshi czy Ippon Sei Nage musisz miec miec sile go podbic / wychylic.
Albo Kata guruma jesli masz silne plecy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!