Szacuny
93
Napisanych postów
310
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
8955
Czy warto wiecej cwiczyc nad tym brzuchem czy moze sie odchudzać?
Mam taki problem iż mam troche tłuszczu na brzuchu i gdy macam ten brzuch to czuje 6 wyrzeźbionych kostek ale zbyt tego nie widac bo mam troche tłuszczu(wiecej niz troche) , nie jestem gruby ale naleze do takich osób gdzie nie widac po mnie ze mam az tyle tluszczu ale na brzuchu mam , a na ręcach prawie wogóle dopiero jak sie napne to ładnie widac ten sześciopak.
Szacuny
93
Napisanych postów
310
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
8955
Odrazu kontuzje , duze ciezary to bodziec zeby rosnąc nie bede machal 20 razy sztangą bez sensownie , duze ciezary tzn np.martwy na 3,4,5 powtorzenia duzym ciezarem nie maxymalnym , na lawce 4-5 powtorzen.Nie robie jak d**** ze maxymalnym ciezarem staram sie robic 3 ,4 razy maxymalmym ciezarem.
Zmieniony przez - Baystert w dniu 2019-01-12 20:48:42
Szacuny
17763
Napisanych postów
132954
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464565
nie wiem ile jeszcze takich tematów założysz, zamiast mieć jeden, i w każdym się trzeba Ciebie pytać o dodatkowe informacjie. Masz tkanke tłsuzczową to redukuj
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Może zacznij po prostu trenować i dobrze się odżywiać, zamiast co chwilę zakładać nowy temat. Żeby było widać mięśnie brzucha, trzeba zredukować tkankę tłuszczową, a to związane jest z ujemnym bilansem kcal. Nie da się inaczej.
Szacuny
93
Napisanych postów
310
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
8955
Myślałem żeby narazie walić ten tłuszcz i nie redukować najpierw chcialbym mieć troche mięśni.Narazie bede ostro jechal na siłce a redukcje mysle ze bede robil w wakacje.