...
Napisał(a)
Jestem w trakcie ogarniania oxy z apteki.czy mozecie mi pow jak ma sie nazywac na recepcie przy stezeniu 5mg
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W Polsce nie ma oxy w aptece. Co do reszty świata to nie posiadam takiej wiedzy 

...
Napisał(a)
polish hammerJestem w trakcie ogarniania oxy z apteki.czy mozecie mi pow jak ma sie nazywac na recepcie przy stezeniu 5mg
W starych pharmindex'ach widnieje oxandrolone 2,5mg, tak samo jak widnieje angielski anapolon po 1tbl jak i po 10tbl.
Obie pozycje od wielu wielu lat są mało tego, że nie dostępne w pl to nie dostępne również w eu.
Ostatnia enklawa jaką była hiszpania podobnie jak winstrol tbl tak i oxandrolon jest nie dostępny - tutaj masz info co jest a oxy tam nie ma:
https://www.sfd.pl/APTEKA_INFO__saa_w_PL_/_EU_/_WORLD-t949409-s186.html
Więc nie świruj z tą oxą już.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Jedyna oxe jaka mialem to byla chyba wloska spa milano albo pokrecilem juz cena kosmos a tabsy chyba po 2.5 mg ale to bylo z min 10-14 lat wstecz
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!