Siema chciałbym się was spytać jak dobrze obliczyć poziom tkanki tłuszczowej bez fałdometru,posługiwałem się wieloma kalkulatorami i wykazywało ok 5%tkanki tłuszczowej w co ja jakoś nie wierzę.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Być może około 15%. Nie masz jednak mięśni żeby była możliwość coś widać. Poziom tkanki tłuszczowej to proporcja mięśni do tłuszczu. Ty masz mało tłuszczu, ale mięśni również, więc poziom tkanki tłuszczowej nie jest niski.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
A po co Ci to? W jakim celu ?
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Żaden kalkulator Ci tego nie obliczy . Wstaw zdjęcie to ocenimy plus minus
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
można po fotce ocenić, 5$ to mają osoby co na scene wychodzą, jeśli tyle masz to pewnie nie masz miesni i jesteś anorektykiem, to by wtedy można w ten wynik uwierzyć
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Niestety tanity i inne urządzenia mogą się znacznie mylić. Najlepiej jak wrzucisz zdjęcie sylwetki. Po nim stwierdzimy jaki jest poziom tkanki tłuszczowej.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
5 % nie masz na pewno więcej, tak jak pisałem jesteś chudy.
Jak to mówią, krata na brzuchu u wychudzonej osoby to jak duze cycki u grubej dziewczyny.
Jak to mówią, krata na brzuchu u wychudzonej osoby to jak duze cycki u grubej dziewczyny.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!