wrzucilem szejker na wage ... wyzerowalem... wsypalem 32 gramy ostrowii naturalnej... i na szejkerze była to wysokosc 100 ml :)
...
Napisał(a)
aha czyli 100ml na szejkerze to 32 gramy Ostrowi pasuje!
Ja mierzyłem miarką po Gainerze miarka miała 50gram ja wsypałem cała ostrowi i na szejrze pokazało mi 50ml
Ja mierzyłem miarką po Gainerze miarka miała 50gram ja wsypałem cała ostrowi i na szejrze pokazało mi 50ml
...
Napisał(a)
nie zapomnijcie napisac jakie macie szejkery...bo moze kazdy z was ma inny i inaczej warzy 

always the sun
...
Napisał(a)
" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "
...
Napisał(a)
pamietaj ze te produkty maja inna gęstosc i konsystencje... np 4 miarki od sp80 jak wsypalem carbio wyskoczylo 110 gram :) wiec nie ma co sie sugerowac. Gainer ma inna gestosc i ostrowuia tez a carbo ejszcze inna
...
Napisał(a)
8,5cm
zwykła szklanka co niby się nie tłucze
są 2 rodzaje wyższa i niższa to jest ta wyższa
Pzdr/
zwykła szklanka co niby się nie tłucze
są 2 rodzaje wyższa i niższa to jest ta wyższa
Pzdr/
" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "
...
Napisał(a)
I pamiętaj o tym, że w 30g odżywki Ostrowia jest ~25g białka, bo niektórzy zapominają
Zmieniony przez - Kaziol w dniu 2007-01-07 14:29:20

Zmieniony przez - Kaziol w dniu 2007-01-07 14:29:20
Wiedza jest najlepszym anabolikiem
...
Napisał(a)
kurcze twoja szklanka "arcoroku" ma grubsze dno wiec wazy ciezej od mojej z arcoroku 

always the sun
...
Napisał(a)
witam, byłęm rpzed chwilą w sklepie z elektreyczną wagą. Do dwóch woreczków nasypałem
a) jedną łyżkę płaską ostrowi
b) 3 łyżki płaskie ostrowi
Wniosek:
w punkcie a wyszło mi idealnie 5 gram a w punkcie b idealnie 15...
wniosek proporcjonalnie 6 płaskich łyżek stołowych. Nie łyżeczek czy kopiastych.
To są proste liczby:)
mam nadzieję, że pomogłem:)
a) jedną łyżkę płaską ostrowi
b) 3 łyżki płaskie ostrowi
Wniosek:
w punkcie a wyszło mi idealnie 5 gram a w punkcie b idealnie 15...
wniosek proporcjonalnie 6 płaskich łyżek stołowych. Nie łyżeczek czy kopiastych.
To są proste liczby:)
mam nadzieję, że pomogłem:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
odchudzanie, wzrost siły i suplementy -proszę o pomoc
Następny temat