Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
11
Witam!
Jeżeli zły dział, to proszę o przeniesienie.
Na wstępie chcę dodać, że nie jestem jakimś napalonym gówniarzem, który czepia się każdego. Jeszcze nie spotkało mi się z kimś bić, zawsze to unikam, ale należy jednak widzieć jak w razie czego sobie zaradzić. Siłę jako- tako mam, ale nie wiem jak najlepiej wywrócić kogoś na ziemie. Można popchnąć, ale jak? W jakie miejsce? Lepiej popchnąć szybko i z całym ciałem, czy może szybko i szybko oderwać ręce? Na internecie nie znalazłem niczego interesującego.
Proszę o wyrozumiałość, nie chcę tu różnego typu głupich komentarzy,
pozdrawiam.
Szacuny
2343
Napisanych postów
30729
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
271508
Jeśli chcesz sobie radzić to do klubu sztuk walkimaszeruj. Samym pchnięciem wiele nie zdziałasz. Poza tym w ogóle to dziwne pytanie zadałeś. Normalnie pchasz przecież...
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Szacuny
97
Napisanych postów
23860
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
147326
"Siłę jako- tako mam, ale nie wiem jak najlepiej wywrócić kogoś na ziemie. Można popchnąć, ale jak? W jakie miejsce"
w żaden sposób nie sprowadzisz kogoś na ziemie popychajac , chyba że dziecko lub jakiegos chuderlaka , a nie dorosłego mężczyzne ( chyba że mocno pijanego ) możesz w taki sposób ooddalić go i zbudowac dystans ( lecz tez prawie mało możliwe możesz sie zderzyć z mocnym rozczarowaniem)
Jakąś sensowną opcją to FRONT kick , idz do klubu i potrenuj kilka miesiecy a poznasz przynajmniej podstawy i kilka sprawdzonych technik
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
11
Wracając do tematu, jak najlepiej popchnąć? Gdzie mają być ręce? Na klatce piersiowej przeciwnika? Czy może na barkach, obojczyku? Lepiej szybko i cofnąć ręce, czy trzymać dłużej?
Szacuny
111
Napisanych postów
16087
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
79876
Wracając do tematu, jak najlepiej popchnąć? Gdzie mają być ręce? Na klatce piersiowej przeciwnika? Czy może na barkach, obojczyku? Lepiej szybko i cofnąć ręce, czy trzymać dłużej?
w pośladki, tylko nie trzymaj za długo bo pomyśli że pedał jesteś