Jak w temacie. Jak to sie nazywa. widzialem to wielokrotnie w silowni ale nikt nie wie jak to sie nazywa a po ang to jest kettlebell.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie ma polskiej nazwy
w wojsku sie na to mowilo po prostu "ciezarek"
kupic najlepiej od kogos zza wschodniej granicy, albo poszukac gdzies w starych osrodkach sportowych albo jednostkach wojskowych
lub po prostu kupic hantle
po co ci to?
w wojsku sie na to mowilo po prostu "ciezarek"
kupic najlepiej od kogos zza wschodniej granicy, albo poszukac gdzies w starych osrodkach sportowych albo jednostkach wojskowych
lub po prostu kupic hantle
po co ci to?
...
Napisał(a)
to spytaj brata i daj mi znac. Jak nie uzywa mi by sie czasami przydaly. prosze daj znac. Z gory dzieki. acha i jak mozesz prosilbym o zdjecie na priva.
...
Napisał(a)
po polsku mowi sie na to odwazniki albo gruchy.byly dostepne kiedys w sklepach 17,5 kg ,25 kg,32 kg.przyszlo to do nas z rosji a do ruskow kiedys z austrii:)
masti
"Mylony przez niektórych z prof Attilą"
http://www.sfd.pl/Masti_kulturystyczne_życie:plany,opinie,komentarze_-t1122200.html
...
Napisał(a)
no tyle to i ja wiem ale ja sie pytam gdzie to moge dostac albo kto to ma do sprzedania na forum.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!