Witam, mianowicie popelnilem taki bląd, że od klasy 1 gimnazjum (jestem w 3 technikum) całkowicie olewałem sobie wfy i jakiekolwiek inne formy ruchu (czasem zdarzalo sie pojeździć na rowerze albo pograć w coś) i mimo, że ćwiczę od roku na siłowni to moja kondycja i ogólna sprawność kuleje. Chcę poprawić koordynację ruchów i kondycję ponieważ od stycznia będę trenowal sztuki walki i jak najlepiej to poprawić? Samo bieganie w dni nietreningowe wystarczy czy może coś jeszcze?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
możesz przejść na trening obwodowy i kondycja się powinna poprawić
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Na początek trening siłowy (może być obwodowy) + aerobowy natomiast trzeba zwrócić uwagę na to żeby intensywność była stopniowo zwiększana , szybko poczujesz poprawę 

1
...
Napisał(a)
Czy robiąc trening obwodowy będę skutecznie nabywał masy mięśniowej tak jak w przypadku zwyklego FBW? Ponieważ do momentu, aż zacznę trenować SW chcę przytyć jeszcze jak najwięcej.
...
Napisał(a)
Może być rownież klasyczne FBW , co do masy to kwestia prawidłowego odżywiania z kaloriami na plus
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!