Szacuny
3
Napisanych postów
521
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2245
Witam mam problemy z klata otuz robie wszystko co sie da a ona i tak kuleje,chociaz ost zauwazylem min.postepy no ale dalej co myslicice nadczym popracowac szczegolnie by ta klata jakos wygladala i nie odstawala od reszty? jest strasznie plaska i mierzy ona zaledwie 95cm,wiekszosc 15 latkow ma wieksza.. :/ z gory dziekuje i zalaczam 2 fotki jedna fotka 1.5 miesiaca temu i aktaulna z dzisiaj.. pozdrawiam
p.s Do moderatorow jezeli temat nie w tym dziale to prosze go nie usuwac lecz mnie powiadomic o przeniesienie...
Zmieniony przez - Mam_Dziare w dniu 2011-02-10 20:12:22
Zmieniony przez - Mam_Dziare w dniu 2011-02-10 20:13:29
Szacuny
3
Napisanych postów
521
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2245
otuz i to wlasnie robie,ciezko pracuje na treningach,trzymam diete,spie po ok 8 godz,niebaluje nie pije alko... i dalej jest beznadziejnie,.. jakies konkret np magiczne cwiczenia na poruszenjie klatki jezeli wogule mozna w ten sposob nazwac to.. ? ogolne jakies sugestie komentarze? czekam na wasza wyrozumialosc..
Szacuny
3
Napisanych postów
521
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2245
to ze jest do dupy, jest gorsza niz u wielu 15 latkow.. ale nawet nie w tym rzecz,ciezko mi lapac ta mase klatke minimalnie powoliutku idzie do przodu.. ale i tak jest zle .. nic trzeba tyrac dalej i sie nie poddawac.. mam nadzieje ze za 10 kg wiecej czyli za pol roku,rok moze cos masy przyjdzie i pojdzie co wyrzezbic..