Witam, zacząłem ostatnio ćwiczyć na siłowni i, co normalne mam zakwasy:) Jednak bardzo dokuczają mi zakwasy w tricepsach(spodobało mi się ćwiczenie na "wiosełkach"). W związku z tym znalazłem w necie sposób na rozciągnięcie tego mięśnia : http://www.kulturystyka.org.pl/fotki/rozciaganie/triceps01.jpg . Działa super w przypadku prawej ręki, natomiast przy rozciąganiu lewej od razu łapie mnie skurcz w mięśniu zginaczu promieniowym(tym, który przy zaciskaniu pięści jest widoczny najbliżej łokcia). Czy jest jakiś inny sposób na rozciągnięcie tricepsów? Mam drążek, 6 chwytowy, może zwis swobodny przy jakimś rodzaju pod/nadchwytu pomoże?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Magnez od 5 dni przyjmuje w postaci Shotów z Olimpu, więc może jeszcze się zbyt dobrze nie wchłonął. Jednak problem zostaje problemem, a zakwasy w tricepsach dość skutecznie uniemożliwiają mi normalne funkcjonowanie, więc chciałbym jeszcze dziś, po treningu je rozciągnąć, bo jutro rano już będzie ciężej.
...
Napisał(a)
np. robisz tak jakby na bica tak ze reka po dloniowej stronie jest na barku jeuz jest lekko rozciagany tric jak malo to wtedy lokiec ku gorze wysuwasz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!