...
Witam mam pytanie jak rozrobic peptyd w sprayu 10mg bedzie tam miejsce zeby wlac 5mg wody bakterio… czy w osobnym pojemniku i mam tym potrzasc czy tylko wlac do spraya lub przelac ze spraya do pojemnika i wlac wode i nie trzesc nim tylko wlewac do spraya i uzywac?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przenoszę do działu Doping .
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Chyba 5ml wody, nie 5mg.. peptydami nie trzęsiemy, tylko aby się połączyły z wodą bac, delikatnie obracamy pojemnikiem. Można rozrabiać bezpośrednio w sprayu, nie trzeba przelewać. Poza tym, nie wszystkie pepki w sprayu działają, najlepszym sposobem dawkowania jest iniekcja podskórna.
...
Napisał(a)
Fraga bym bil tylko i wyłącznie w formie inj
Pt nie wiem
Pt nie wiem
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
W przypadku pepkow w sprayu rodzi sie problem, bo nie wiemy tak naprawde jaka bedzie deklarowana dawka w atomizerze jaki jest dodawany do produktu. Bezpieczniejw yjdzie tutaj stosowanie inj, jezlei takowy peptyd mozna stosowac iniekcyjnie, bo nie wszystkie mozna np adamax tylko donosowo.
Zarowno PT141 jak i fragment HGH mozna dawkowac w formie zastrzykow, wiec takowych bym sie trzymal i mial pewnosc, ze biore tyle ile chce. Tym bardziej, ze rozsztrzal w dawkowaniu pt141 jest dosc spory i ciezko bedzie tutaj wciagac
Zarowno PT141 jak i fragment HGH mozna dawkowac w formie zastrzykow, wiec takowych bym sie trzymal i mial pewnosc, ze biore tyle ile chce. Tym bardziej, ze rozsztrzal w dawkowaniu pt141 jest dosc spory i ciezko bedzie tutaj wciagac
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!