Witam, mam 13 lat i mam tłuste i otyłe ciało. Chciałbym spalić kalorie, zmniejszyć talię, po prostu schudnąć. Jaka dieta i jakie ćwiczenia były by dobre dla mnie. Największy problem z dietą, ponieważ zacząłem dojrzewać (chodzi mi o wzrost) a jestem niską osobą i chciałbym urosnąć jak najwięcej się da na tą chwilę, a nie chce przez złą dietę słabo urosnąć. Więc co byście mi polecili????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W tym wieku udać się z rodzicami do dietetyka.
Graj w piłkę, koszykówkę czy inne sporty, trening domatora mozesz w domu robić, typu jakieś pompki, podciągania, przysiady.
Graj w piłkę, koszykówkę czy inne sporty, trening domatora mozesz w domu robić, typu jakieś pompki, podciągania, przysiady.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Przez zla diete slabo urosnac?co ma piernik do wiatraka
Zacznij odzywiac sie w miare zdrowo,nie zryj czipsow i tony sloduczy a do tego sport sport i jeszcze raz sport
20lat temu u mnie w klasie byl jeden otyly ale nie gruby a teraz jak patrze na mlodziez to co 3grubas
Tylko ze u nas byl non stop sport,w pilke gralo sie codziennie a w weekendy wiekszosc dnia
Zacznij odzywiac sie w miare zdrowo,nie zryj czipsow i tony sloduczy a do tego sport sport i jeszcze raz sport
20lat temu u mnie w klasie byl jeden otyly ale nie gruby a teraz jak patrze na mlodziez to co 3grubas
Tylko ze u nas byl non stop sport,w pilke gralo sie codziennie a w weekendy wiekszosc dnia
...
Napisał(a)
faktynie jedzenie niedoborowe bedzie wpywac na to, jak ksztaltuje sie szkielet, gdzie np. przy niedoboru witaminy d3, k2, wapnia, moze dosc do slabszego rozwoju i wytrzymalosci kosci
majac 13 lat z powodzeniem mozna udac sie z rodzicami do dietetyka, gdzie otrzymasz kompleksowa pomoc

majac 13 lat z powodzeniem mozna udac sie z rodzicami do dietetyka, gdzie otrzymasz kompleksowa pomoc
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!