hej.
mam 20 lat, 165cm, 55kg.
chciałabym zejść do 50kg.
myślałam, że 5kg nie jest mega wielkim wyzwaniem, a jednak próbowałam diety owocowo-warzywnej przez tydzień połączonej z godzinnym biegiem i ani jednego kilograma mniej.
czego to może być wina?
podkreśle, że głównie zależy mi na zrzuceniu brzuszka, ud, a przede wszystkim RAMION. kiedyś trenowałam tenis oraz pływałam (miałam wtedy bardzo umięśnione ramiona - nie były one za fajne :/ ) i myśle, że w chwili gdy przestałam treningi mięsnie mi zklęsły, a na ich miejsce pojawił się tłuszczyk. mam dość fajną figure: pupa ok, uda ok. Tylko te ramiona :/ no i brzuch, ale myśle że brzuch to mniejszy problem.
Prosze o racjonalną diete i jakieś ćwiczenia na ramiona (nie chce żeby mi znów mięśnie się pojawiły, chce spalić tłuszcz z nich!)
Jakieś suplementy? Herbatki?
Dzięki wielkie ;)
Waga: 55
Wzrost: 165
Obwód klatki: 88
Obwód ramienia: 29
Obwód talii: 68
Obwód uda: 52
Obwód łydki: 31
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 20
Aktywność w ciągu dnia: studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: bieg- 1h dziennie
Odżywianie: wszystko z wyjątkiem drobiu, wołowiny i wieprzowiny
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: mięso
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: bieg (1h dziennie), skakanka, tenis, basen.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: turbo slim drink, czerwona herbata
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: owocowo warzywna - oczyszczająca
mam 20 lat, 165cm, 55kg.
chciałabym zejść do 50kg.
myślałam, że 5kg nie jest mega wielkim wyzwaniem, a jednak próbowałam diety owocowo-warzywnej przez tydzień połączonej z godzinnym biegiem i ani jednego kilograma mniej.
czego to może być wina?
podkreśle, że głównie zależy mi na zrzuceniu brzuszka, ud, a przede wszystkim RAMION. kiedyś trenowałam tenis oraz pływałam (miałam wtedy bardzo umięśnione ramiona - nie były one za fajne :/ ) i myśle, że w chwili gdy przestałam treningi mięsnie mi zklęsły, a na ich miejsce pojawił się tłuszczyk. mam dość fajną figure: pupa ok, uda ok. Tylko te ramiona :/ no i brzuch, ale myśle że brzuch to mniejszy problem.
Prosze o racjonalną diete i jakieś ćwiczenia na ramiona (nie chce żeby mi znów mięśnie się pojawiły, chce spalić tłuszcz z nich!)
Jakieś suplementy? Herbatki?
Dzięki wielkie ;)
Waga: 55
Wzrost: 165
Obwód klatki: 88
Obwód ramienia: 29
Obwód talii: 68
Obwód uda: 52
Obwód łydki: 31
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 20
Aktywność w ciągu dnia: studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: bieg- 1h dziennie
Odżywianie: wszystko z wyjątkiem drobiu, wołowiny i wieprzowiny
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: mięso
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: bieg (1h dziennie), skakanka, tenis, basen.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: turbo slim drink, czerwona herbata
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: owocowo warzywna - oczyszczająca
1