Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
40
Cześć!
Jak można się dostać ze Szczecina do Nowego Warpna? PKS i PKP tam nie dociera. Pomyślałem, że może kursują tam jakieś promy. Niestety nie potrafię nigdzie znaleźć na ten temat informacji.
Proszę o pomoc. Chodzi mi o dojazd tam 31 XII i powrót 1 I - czyli sprawa dosyć pilna, ponieważ chodzi o Sylwestra ;). Będzie jechało prawdopodobnie 5 osób.
Szacuny
1
Napisanych postów
80
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
22028
jedziesz ze szczecina na Plac Rodła(chyba wiesz gdzie).Wsiadasz w 107 i jedziesz na końcowy do Polic.Następnie idziesz na drugą strone i jest tam przystanek gdzie kursują busy do Trzebieży itp oraz do Nowego Warpna:).
Szacuny
1
Napisanych postów
80
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
22028
Wysiadasz na końcowym 107 i zobaczysz taki budynek na drugiej stronie C.H Kinga czyli centrum handlowe,znajduje się tam plus;)i obok jest przystanek I tam są rozkłady..a czy kursują w te dni co chcesz to nie wiem
jak będe przechodził gdzies tam to moze zerkne...ale to może bo promieniowanie z zakładów duże i jest zakaz nadmiernego wychodzenia na Police...
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2089
Jestem z Polic, także mogę Ci dokładnie opisać drogę do Warpna. W Szczecinie jedziesz na Plac Rodła, następnie wsiadasz w 107, jedziesz na końcowy. Z tamtąd wsiadasz w 106 w stronęprzystanku Police Rynek i jedziesz na końcowy. Następnie, na rynku, wsiadasz w busa i jesteś na miejscu:)