oto plan dzięki kturemu urosłem 5 cm co dziennie 7 razy w tygodniu po 5 serji wisiałem na drązku ile tylko wytszymałem jadłem ok 8 jajek dziennie wypijałem 2,5 a nawet niekiedy 5 litrów mleka brałem hgh lizyne i argine i w niewielkim czasie urosłem 5 cm mam obecnie 183 cm wzrostu a warze 81 kg wiek 16,5 roku
...
Napisał(a)
Jestem dziewczyną i mam 150 cm wzrostu i mam 12 lat. Bardzo chciałabym urosnąć!!! prawie wszscy w mojej klasie są wysoci i więksi ode mnie. Mama mi mówi że będę niska i że chciałaby żebym urosła jeszcze z 5 cm Chcę urosnąć jak najszybciej. Wiem że trzeba pić dużo mleka ale czy coś jeszcze może mi pomóc??? Moja mama ma 165 cm tato 170 pare brat 189 siostra 173 i drógi brat 185. Proszę o szybką odpowiedź.
...
Napisał(a)
kara
masz dopiero 12 lat, to mało a prawdziwe dojrzewanie przed tobą ;)
nie przejmuj sie gadaniem mamy, bo na jakiej podstawie tak wnioskuje ile cm wzrostu będziesz mieć? najgorsze jest właśnie takie popadanie w dół i komplexy
przeważnie dzieciaki przerastają swoich rodziców, spójrz na swoje rodzeństwo, zwłaszcza siostrę (pod warunkiem, że nie jest "przyszywane")
jesteś jakoś w 6 podst./1gim?
ja przeważnie byłam niższa od wszystkich, wolno rosłam
w 1gim miałam 154cm a dziewczyny średnio po 158, teraz mijam niektóre na ulicy i co? większość z nich jest niższa i przydupiasta
, chociaż do tzw. "wieżowców" nie należe ;) chociaż nadal mam nadzieje na mały "skok" (mam 18 lat)
a na co ci ten pośpiech? przyjdzie pora na ciebie, pozwól organizmowi samemu działać
mleko ci nie pomoże, ale pamiętaj żeby odżywiać sie zdrowo i trenuj jakieś sporty, nie odchudzaj sie ! będzie good
masz dopiero 12 lat, to mało a prawdziwe dojrzewanie przed tobą ;)
nie przejmuj sie gadaniem mamy, bo na jakiej podstawie tak wnioskuje ile cm wzrostu będziesz mieć? najgorsze jest właśnie takie popadanie w dół i komplexy
przeważnie dzieciaki przerastają swoich rodziców, spójrz na swoje rodzeństwo, zwłaszcza siostrę (pod warunkiem, że nie jest "przyszywane")

jesteś jakoś w 6 podst./1gim?
ja przeważnie byłam niższa od wszystkich, wolno rosłam
w 1gim miałam 154cm a dziewczyny średnio po 158, teraz mijam niektóre na ulicy i co? większość z nich jest niższa i przydupiasta

a na co ci ten pośpiech? przyjdzie pora na ciebie, pozwól organizmowi samemu działać
mleko ci nie pomoże, ale pamiętaj żeby odżywiać sie zdrowo i trenuj jakieś sporty, nie odchudzaj sie ! będzie good

...
Napisał(a)
"oto plan dzięki kturemu urosłem 5 cm co dziennie 7 razy w tygodniu po 5 serji wisiałem na drązku ile tylko wytszymałem jadłem ok 8 jajek dziennie wypijałem 2,5 a nawet niekiedy 5 litrów mleka brałem hgh lizyne i argine i w niewielkim czasie urosłem 5 cm mam obecnie 183 cm wzrostu a warze 81 kg wiek 16,5 roku"
Zagalski, sprecyzuj w ile czasu te 5cm to raz, dwa to czy rosłeś wtedy od jakiegoś czasu czy prawie nic, trzy to jak do ***a pana można pic 5l mleka dziennie?
stary, bez przesady ,i brałeś też AOL tak? pozdr. i czekam na odpowiedź.
Zagalski, sprecyzuj w ile czasu te 5cm to raz, dwa to czy rosłeś wtedy od jakiegoś czasu czy prawie nic, trzy to jak do ***a pana można pic 5l mleka dziennie?

Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
...
Napisał(a)
Jestem dziewczyną mam 13 lat i 173cm wzrostu, chce jeszcze urosnąć żeby zostać siatkarką. Znacie jakieś sposoby na to żeby urosnąć??
...
Napisał(a)
Jestem dziewczyną mam 13 lat i 173cm wzrostu, chce jeszcze urosnąć żeby zostać siatkarką. Znacie jakieś sposoby na to żeby urosnąć??
k*rwa ile razy można powtarzać
NIE MA TAKICH SPOSOBÓW
zależy od genetyki + dobre odżywianie, żadnych odchudzań, wywal syfne żarcie, trenuj i czekaj, masz dopiero 13 lat, jeez
ja w tym wieku miałam 150-4, poza tym jeśli oglądałaś polskie siatkarki vs. japonia to była tam japoneczka mająca 159cm i zamiatała
więc wzrost i brak zdolności to i tak klapa, powodzenia ;)
k*rwa ile razy można powtarzać
NIE MA TAKICH SPOSOBÓW
zależy od genetyki + dobre odżywianie, żadnych odchudzań, wywal syfne żarcie, trenuj i czekaj, masz dopiero 13 lat, jeez

ja w tym wieku miałam 150-4, poza tym jeśli oglądałaś polskie siatkarki vs. japonia to była tam japoneczka mająca 159cm i zamiatała

...
Napisał(a)
Nie wiem, czy jest sens tak bardzo rosnąć, bo szanse na zawodową siatkarkę są i tak niewielkie, przecież oprócz wzrostu trzeba mieć ponadprzeciętne zdolności i podporządkować swoje życie pod treningi. Jak się nie uda(co jest prawdopodobne), to będziesz potem ponad 180 cm tyczką, kariery też nie będzie i będzie niewesoło.
W wieku 13 lat 173 cm to bardzo dużo, choć wiele dziewczyn w tym wieku przestaje już rosnąć, więc kto wie jaką wysokość osiągniesz.
W wieku 13 lat 173 cm to bardzo dużo, choć wiele dziewczyn w tym wieku przestaje już rosnąć, więc kto wie jaką wysokość osiągniesz.
...
Napisał(a)
Bo takich ambitnych dziewczyn jak Ty są tysiące(wiele tysięcy), a sukces krajowy osiągnie kilkanaście/kilkadziesiąt.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
MODERATORZY DZIAŁU PORADY MEDYCZNE
Następny temat