Szacuny
2
Napisanych postów
188
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
734
Witam! Mam 16,5 roku …1.91 wzrostu. Chce uzyskać kilka porad. Chciałbym się dowiedzieć jak mogę urosnąć te 10-13 cm. Znalazłem w necie jakieś ćwiczenia które dają podobno 5/7 cm w 7 tygodni?
Może ktoś z was stosował hormon wzrostu? Nie wiem co mam zrobić by uzyskać te 10 cm. Są mi bardzo potrzebne bo gram w kosza i te 2 metry musza być. Zauważyłem że od 2 miesięcy rosnę bardzo mało wiec proszę o pomoc…
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mężczyzna rośnie do około 21 roku życia więc masz jeszcze sporo czasu . A co do ćwiczeń to takie nie istnieją . To zależy od Twojej genetyki . Odżywiaj się zdrowo i nie pal a będzie dobrze .
Szacuny
6
Napisanych postów
224
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
840
nie można, spróbuj hormonu wzrostu to Cie wystrzeli 20-30 cm w miesiąc i Ci siądzie cały układ kostny o ile nie cały układ hormonalny i wtedy bajbaj koszykówka a witaj wózek do końca życia.
nie zapominaj o aspekcie duchowym. SOG'i poproszę.
Szacuny
85
Napisanych postów
1924
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
19648
Ja miałem operację bo miałem szpotawość kolan :) . Odchylenie kości miałem ( w kolanach 35 stopni w kostkach 25 stopni ) . Więc jak wyprostowali to trochę urosłem :) . Myślę,że po operacji wydłużania kończyn dałoby radę urosnąć max 5 cm :)