Szacuny
8
Napisanych postów
230
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6261
Mam pewien problem mam 16 lat i tylko 174 cm wzrostu,wiem że nie jest to mało,ale najwięcej to to też nie jest - tym bardziej że gram w kosza chciałbym jak najszybciej urosnąć około 5 cm , bardzo proszę o pomoc!!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
23
www.i***************.pl Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz w te lato cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz zbudować wspaniałe i muskularne ciało ? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na www.i***************.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na www.i***************.pl I zapoznaj się z ofertą „Najlepszego Trenera w Internecie”, który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie!
Szacuny
21
Napisanych postów
5678
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
65565
niewiem czy ci się uda szybko urosnąć
Ja mam 183 cm i wiek 18 lat i ciągle mi się wydaje że jestem mały
pij mleko bedziesz wielki
-=Pit-Bull Gangland=- ..:...::: KWAS :::... :..
2
Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl _-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ehh no właśnie czy jest jakiś sposób na podrośnięce?? Bo mam 16 lat i około 180 cm ale to jest mało jak dla mnie i chciałbym troszke jeszcze urosnąc ale obawiam sie że zawiele niepodrosne:(( Więc jak ktoś zna sposób żeby urosnąć(bez zadnych odrzywek itp) to mógłby dać znać.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
karoku zrozum nie ma jakiejs recepty wszystko zalezy od genetyki.
jakie masz genny.
Co niby ci ludzie maja powiedziec ze niby co masz robic??
Jedyna madra rada to naprawde pij mleko-bedziesz wielki.