Mam nietypowy problem. Jestem kobietą o dość masywnej budowie ciała, ale wynika to raczej z umięśnienia zwłaszcza ud i pośladków, niż nadmiernej tkanki tłuszczowej (chociaż może 22% to dużo na kobietę??, ale tak na mój widok i czucie to nie jestem tłusta, bo żebra i miednica mi wystają:P)Każda aktywność fizyczna skutkuje u mnie szybkim przyrostem mięśni i powoduje, że wyglądam ciężko, choć nie mam żadnych "wałków". Z czego to wynika? Czy to są takie uwarunkowania genetyczne i nie mam na to wpływu? (tak twierdzi moja instruktorka) Czy może są dla mnie jakieś ćwiczenia, które wysmuklą ciało?
Waga: 65
Wzrost: 170
Obwód klatki: 95
Obwód ramienia: 25
Obwód talii: 67
Obwód uda: 55
Obwód łydki: 36
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 22%
Aktywność w ciągu dnia: studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: aerobik 3 razy w tygodniu po 60 min
Odżywianie: około 2 lata temu drastycznie się odchudzałam, obecnie jem racjonalnie, regularnie i zdrowo, ale bez specjalnej diety
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: nie
Stan zdrowia: dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: aerobik, siłownia, rower
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: wcześniej Thermo speed, obecnie Scorch
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: drastyczna dieta typu jabłko i jogurt:P Ale to było ze 2 lata temu
Zmieniony przez - Camel84 w dniu 2007-12-14 18:27:35
Waga: 65
Wzrost: 170
Obwód klatki: 95
Obwód ramienia: 25
Obwód talii: 67
Obwód uda: 55
Obwód łydki: 36
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 22%
Aktywność w ciągu dnia: studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: aerobik 3 razy w tygodniu po 60 min
Odżywianie: około 2 lata temu drastycznie się odchudzałam, obecnie jem racjonalnie, regularnie i zdrowo, ale bez specjalnej diety
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: nie
Stan zdrowia: dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: aerobik, siłownia, rower
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: wcześniej Thermo speed, obecnie Scorch
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: drastyczna dieta typu jabłko i jogurt:P Ale to było ze 2 lata temu
Zmieniony przez - Camel84 w dniu 2007-12-14 18:27:35