Szacuny
4
Napisanych postów
972
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
26955
Po co ruszać coś co tak pięknie wygląda A co do wyszczuplania ud jeśli już musisz, to musisz ogólnie zmniejszyć bf, myślę że bieganie mogło by dać dobry efekt.
Módl się tak jakby wszystko zależało od Boga, pracuj tak jakby wszystko zależało od ciebie.
Szacuny
97
Napisanych postów
23860
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
147326
oczywiście jeśli chcesz je troche spalić to bieganie i wszelkiego rodzaju areoby ale one wporzadku wygladaja naprawde ale co INNEGO MNIE ZAINTERESOWAŁO ile masz lat i powiedz bola cie czasem kolana ??????
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
14
Aha no i ogólnie wydaje mi się, że zewnętrzna strona uda jest lekki mięsień, więc nie chciałabym go bardziej rozbudować.. natomiast wewnętrzna strona jest nieco sflaczała.. chciałabym bardziej ją ujędrnić, szczególnie góra uda. Jakieś ćwiczenia na tę partię? ;>
Szacuny
97
Napisanych postów
23860
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
147326
a nieważne skoro niebola ale według mnie powinnes sie skupić na całym miesniem czworogłowym a tak obszerniej to nad całymi nogami i wziasc sie za konkretny ich trening jak co to wklej swój trening na Nogi
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
14
a o co chodzi z tymi kolanami..?
Co do diety to nic konkretnego, ale nie jem słodyczy, tłuszczy, nie piję napoi gazowanych, generalnie dużo białek, węglowodany też ograniczam. Wystarczy taka dieta, czy trzeba jakąś rygorystyczną?