Siema.Flexit Drink pić rano na czczo,czy może po śniadaniu lub obiedzie?I ile go brać jak mam kontuzję?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na czczo 20g
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
tylko pamiętaj aby pic dopiero po pięciu lub więcej minutach,aby wytworzyły się cząsteczki żelu z kwasu hiluronowego inaczej słabiej zadziała.
...
Napisał(a)
brać co najmniej 2 , 3 puszki na słabsze kontuzje się nadaje lepiej niżeli animal flex strzelaly mi kolana i czułem w nich ból bo jestem brukarzem od stosowania Flexit znacznie mi pomogło.
...
Napisał(a)
stosowałem Flexita oraz z Megabola i nie było różnicy w działaniu trochę pomogły (po 3 puszki)
PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
Skład mają podobny. Ten od Megabola ma mniej MSM i nie ma proliny ale ma hydrolizowane globuliny osocza. Nie wiem, który skladnik jest najważniejszy i mam dylemat co kupić.
...
Napisał(a)
obojętnie cudów się nie spodziewaj
może a nie musi pomóc zależy od zaawansowania kontuzji lub jako profilaktyka zawsze coś tam działa niż nic

PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
Z tego co wiem to te preparaty tak naprawdę zwiększają tylko ilość mazi stawowej. MSM niby pomaga zregenerować tkankę chrzęstną ale jakoś w to nie bardzo chce mi się wierzyć. Z drugiej strony ludzie piszą, że przechodziły im różne kontuzje. Chyba kupię produkt Nutrenda tak profilaktycznie chociaż po cichu liczę na to, że przestanie mi strzelać w barku :)
...
Napisał(a)
co do barku miałem podobnie strzela mniej ale minimum 3 puszki (20g z rana naczczo) + dobra długo rozgrzewka stawu barkowego + zmniejszenie obciążenia i zwiększenia powt. przy jednoczesnym zmniejszeniu przerwy miedzy seriami
PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
jako profilaktyka jest ok
ale jak już jest kontuzja to dużo nie zdziała
ale jak już jest kontuzja to dużo nie zdziała
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!