Chciałbym się zająć grą w kosza. Jak na razie grałem tylko na w-f no i czasem na hali , ale już tam nie chodzę, bo praktycznie zawsze wszyscy chcieli grać tylko w halówkę. Na w-fach też nie za dobrze, bo większość lubi grać w siatkę :(. Swoją grę oceniam jako - ujdzie, ale z deka biedna. Nie mam problemów z dwutaktem, z rzutami też mi dobrze idzie. Największy problem - drybling i wyskok. Przede wszytskim kompletnie mi nie idzie kozłowanie lewą łapą:(. A co do wyskoku to lepiej nie mówić. Zaczynam Super Dunksa, żeby go poprawić, ale czekam też na inne propozycje jak poprawić wyskok i nauczyć sie dryblingu.
Mam 16 years i 1,88 m to w sumie na wyskokość nie narzekam.
Ludzie poradźcie co robić. Tylko nie mówcie, żebym ćwiczył kozłowanie w domu bo sąsiedzi się skażą ;)
Z góry dzięx za odpowiedzi. (Jak ktoś czytał moją wypowiedź o butach, to pstanowiłem, że nie kupuję do kosza - miałem kupować bo znajomy mi mówił, że nie warto w zwykłych adasiach w kosza grać, ale skoro kilka osób stąd mówi że grają w zwykłych to też się powstrzymam)
Mam 16 years i 1,88 m to w sumie na wyskokość nie narzekam.
Ludzie poradźcie co robić. Tylko nie mówcie, żebym ćwiczył kozłowanie w domu bo sąsiedzi się skażą ;)
Z góry dzięx za odpowiedzi. (Jak ktoś czytał moją wypowiedź o butach, to pstanowiłem, że nie kupuję do kosza - miałem kupować bo znajomy mi mówił, że nie warto w zwykłych adasiach w kosza grać, ale skoro kilka osób stąd mówi że grają w zwykłych to też się powstrzymam)
1