Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Za dużo na tych zdjęciach to nie widać, więc się nie da dokładnie opisać, na pewno przez siatkę na dole i górze trzeba przeciągnąć sznurek, sznurek się naciąga i wiążesz do pachołków, instrukcja powinna być tez w zestawie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Ja też się nie znam do puki nie mam fizycznie tego w ręku, instrukcja na pewno jest w zestawie To co podałeś to nie jest kompletny zestaw na zdjęciu brakuje pachołków, to będzie po rozłożeniu wygladać tak http://allegro.pl/badminton-zestaw-4-rakietki-2-lotki-siatka-promo-i2463611894.html te małe żółte tzw śledzie służą do naciągu siatki, namiot chyba wiesz jak się rozkada.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Prościej się już chyba nie da, jeśli to nie tak idzie to nie wiem, czyli składasz pachołki jak na rysunku w kolejności Ci zaznaczyłem, przez siatkę przeciągasz 2 sznurki, i te sznurki przez otwory w pachołkach a potem mocujesz do sledzi i naciągasz
4