Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
33
Witam, mam pewien problem, otóż chciałbym zmienić moje naturalne ułożenie włosów. Włosy układają mi się normalnie do przodu, tylko że zamiast grzywki w dół tak bardziej po prawej stronie mam takiego 'kogucika' do góry. Czy są jakieś sposoby, żeby zmienić naturalną fryzurę, czy wystarczy codziennie ustawiać je na żel tak jak się chce, aż po jakimś czasie same się już tak będą układać?
PS.: Oczywiście oprócz mężczyzn może się wypowiedzieć też płeć piękna, w końcu to chyba one częściej zmieniają fryzury. ;]
Zmieniony przez - hoompiklee w dniu 2010-07-25 23:25:03
Szacuny
2
Napisanych postów
36
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
492
Też narzekam na swoje ułożenie włosów, a w dodatku moje są bardzo, bardzo i jeszcze bardziej gęste, niestety. Także, aby je jakoś ogarnąć, muszę albo je ściąć na krótko, albo wydawać sporo kasy na pianki, gumy i lakiery. Na całe szczęście, co do drugiej opcji, już się nauczyłem i zajmuje mi ona dosłownie chwilę, bo nie lubię przesiadywać zbyt długo przed lustrem ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
33
Gumy, żele... nie takie drogie, czytałem tu na forum ktoś polecił gumę Joanna Styling Effect, ja kupiłem brylantynę bo gumy akurat nie było i powiem wam: jest za***iście, a kosztowało tylko 7zł ;D I przynajmniej na jeden dzień po zastosowaniu likwiduje mi trochę 'kogucika' ;D