Nie ocenia sie ludzi po tym kim sa co zrobili tylko po tym czym sie dziela z innymi...
...
Napisał(a)
Wie ktos co zrobic aby zmniejszyc wzrost mam aktualnie 175cm wzrostu a chcialbym miec ok 168 w miare proporcjonalna budowe..odpiszcie to bardzo wazne albo zebym mial plecy w ksztalcie V tylko czy mozna to zrobic poprostu sie jakos rozciagajac a nie nabierac ogromnej masy.. to bardzo wazne
3
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dał bym Ci z chęcią bana za powtarzanie topiców(już chyba trzeci) z tym samym kretyńskim pytaniem.
"Life is full of compromises."
...
Napisał(a)
hmmm moze utnij sobie stopy albo ***nij młotkiem w głowe napewno pomoże, ja tak robiłem i działa 

2
Pane moderatore, prose ne ubija tematu
To se ne da!
...
Napisał(a)
zacznij się garbić :D
A jak chcesz mieć plecy w kształcie V to może synthol :D
to wszytsko to głupi żart żeby ktoś nie myślał że piszę poważnie. Moim zdaniem to nie wiem czmu nie kasujecie tkiach tematów .
A jak chcesz mieć plecy w kształcie V to może synthol :D
to wszytsko to głupi żart żeby ktoś nie myślał że piszę poważnie. Moim zdaniem to nie wiem czmu nie kasujecie tkiach tematów .
“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski
...
Napisał(a)
jak by to powiedzial mój sor od matmy
" CO ZA IDIOTA !!!"
" CO ZA IDIOTA !!!"
nie oglądaj sie za siebie
...
Napisał(a)
daj diete i trening wtedy to będzie kwestią czasu kiedy nabierzesz fajnej masy
"zebym mial plecy w ksztalcie V" stosuj ćwiczenia na najszerszy grzbietu i będzie taki efekt... oczywiscie podciąganie szerokim nadchytem to podstawa
jak nie dajesz rady sam niech na poczatku Ci ktos pomaga.
nie rozumiem po co chcesz zmniejszać swój wzrost...
pzdr
"zebym mial plecy w ksztalcie V" stosuj ćwiczenia na najszerszy grzbietu i będzie taki efekt... oczywiscie podciąganie szerokim nadchytem to podstawa

nie rozumiem po co chcesz zmniejszać swój wzrost...
pzdr
...
Napisał(a)
Ludzie główkują jak być wyższym, a Ty bezczelnie na odwrót...
Mogłeś w wieku 10 lat MArtwy ciąg 60kg nawalać, przysiady od urodzenia i inne ćwiczenia ....
Mogłeś w wieku 10 lat MArtwy ciąg 60kg nawalać, przysiady od urodzenia i inne ćwiczenia ....
Destiny is in your hands.
...
Napisał(a)
MoonBlade jeżeli by zachował dobrą technike to dlaczego miałby nie urosnąc? 

1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!