Chciałbym abyście podpowiedzieli mi jak zrobić samemu odważniki !!!! Robiłem z cementu ale wychodzą duże lecz o małej wadze !!! PODPOWIEDZCIE COS LEPSZEGO PROSZE
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
idz na zlom tam maja rozne okragle, ktos kiedys a forum opisal je, wez w wyszukiwarce poszukaj
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
najlepiej jak by ci to zrobił tokarz, popytaj może ktoś zna takiego
obciążenie z cementu jest lipne, zanim założyłbyś jakiś konkretny ciężar to na sztandze nie byłoby już miejsca a sztanga byłaby większa od ciebie
obciążenie z cementu jest lipne, zanim założyłbyś jakiś konkretny ciężar to na sztandze nie byłoby już miejsca a sztanga byłaby większa od ciebie
...
Napisał(a)

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
.Skowron. - "pozyczyc" heh
Downar - tokarza sobie znajdz, takiego ktory tez potrafilby ci obliczyc srednice, dla danego typu blachy
grindsaw - ale jak fajnie by sie tym machalo przed lustrem
jaka motywacja

Downar - tokarza sobie znajdz, takiego ktory tez potrafilby ci obliczyc srednice, dla danego typu blachy
grindsaw - ale jak fajnie by sie tym machalo przed lustrem

jaka motywacja

www.pajacyk.pl - Kliknij w brzuszek Pajacyka,
a pomożesz nakarmić głodne dziecko.
...
Napisał(a)
Ja mam obciazenie wlasnej roboty a robilem je tak:
bedzie ci potrzebene:
-ok 50 kg betonu(wyjdzie z tego ponad 170 kg obciazenie)
-ok 120 piasku lekko kamienistego
-rurka o srednica takiej zeby weszla na sztange
-arkusz blachy(obojatnie jakiej)
Przygotowanie:
bierzemy arkusz blachy i ucinamy z niego pasek(np.szerokosc 10 cm dlugosc np 110 cm)i formujemy z niego kulko)nastepnie bierzemy rurke i ucinamy kawalek o dlugosci 10 cm wstawiamy do srodka okregu z blachy i zalewamy betonem(beton przygotowywujemy w proporcji 1 szufla betony i ok 3 piasku).Tym sposobem zroblem obciazenia ok 170 kg i cwicze na nim juz jakis czas narazie sie sprawdza.
bedzie ci potrzebene:
-ok 50 kg betonu(wyjdzie z tego ponad 170 kg obciazenie)
-ok 120 piasku lekko kamienistego
-rurka o srednica takiej zeby weszla na sztange
-arkusz blachy(obojatnie jakiej)
Przygotowanie:
bierzemy arkusz blachy i ucinamy z niego pasek(np.szerokosc 10 cm dlugosc np 110 cm)i formujemy z niego kulko)nastepnie bierzemy rurke i ucinamy kawalek o dlugosci 10 cm wstawiamy do srodka okregu z blachy i zalewamy betonem(beton przygotowywujemy w proporcji 1 szufla betony i ok 3 piasku).Tym sposobem zroblem obciazenia ok 170 kg i cwicze na nim juz jakis czas narazie sie sprawdza.
1
...
Napisał(a)
shorcik a jak z wyglądem zewnętrznym ?
ładnie to wygląda?
masz fotki?
ładnie to wygląda?
masz fotki?
BLA BLA BLA KURVA!!!!
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
A jeśli robie z cementu !! wychodzą mi duże lecz o małej wadze !! Co moge zrobić aby wychodziły o wiekszej wadze !! TAKŻE Z CEMENTU
1
...
Napisał(a)
nie da rady 

www.pajacyk.pl - Kliknij w brzuszek Pajacyka,
a pomożesz nakarmić głodne dziecko.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
MŚ w piłce ręcznej - Czy ktoś kibicuje ?
Następny temat