Hej mam 16 lat i chce z kumplem zacząć ćwiczenia na brzuch znaczy na kaloryfer ja mam 175cm i 70 kg i chyba żadnej diety nie potrzebuje ? . Chciał bym się dowiedzieć jakie moge wykonywać zajęcia w domu i na dworze on musi troche spalić masy ja chyba raczej nie Chodzi jeszcze o to że mamy karnety na basen to coś pomaga w tym sensie pływanie itp ? Prosze o szybką odpowiedz :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak chcesz szybko kaloryfer to to idź do jakiegoś sklepu gdzie takie sprzedają..
Nic nie ma na szybko, dieta jest potrzebna bo kaloryfer co z tego, że będzie jak warstwa tłuszczu go zakrywa..
Kaloryfer ładniej wygląda jak inne mięsnie też ćwiczyć, ale by był on jakiś bardziej widoczny to musisz mieć masy.. A jak nigdy nie trenowałeś to 70kg przy 175cm to pewnie większość tłuszczu.
Pierw diete ułóż, potem plan FBW i przyjdź spowrotem..
https://www.sfd.pl/NAJCZĘŚCIEJ_ZADAWANE_PYTANIA-t755553.html
Nic nie ma na szybko, dieta jest potrzebna bo kaloryfer co z tego, że będzie jak warstwa tłuszczu go zakrywa..
Kaloryfer ładniej wygląda jak inne mięsnie też ćwiczyć, ale by był on jakiś bardziej widoczny to musisz mieć masy.. A jak nigdy nie trenowałeś to 70kg przy 175cm to pewnie większość tłuszczu.
Pierw diete ułóż, potem plan FBW i przyjdź spowrotem..
https://www.sfd.pl/NAJCZĘŚCIEJ_ZADAWANE_PYTANIA-t755553.html
...
Napisał(a)
coś mi sie wydaje że wiek trochę zawyżony, stawiam na 13-14 lat widać to po poście ;)
dziewczyny na kaloryfer nie leca, ćwiczcie całe ciało to o wiele lepsze efekty bedą :D
dziewczyny na kaloryfer nie leca, ćwiczcie całe ciało to o wiele lepsze efekty bedą :D
...
Napisał(a)
dieta przede wszystjkim, no i ćwiczenia z dużą ilością ruchu
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!