]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zebrać szpachelka, ew się umyć
a jezeli chodzi o "pulchnosc" twarzy to proponuje normalna redukcje, z twarzy schodzi szybciutko, chyba ze wszedzie jest b.chudo a na twarzy kuleczka to wtedy moze to byc np. alergia
a jezeli chodzi o "pulchnosc" twarzy to proponuje normalna redukcje, z twarzy schodzi szybciutko, chyba ze wszedzie jest b.chudo a na twarzy kuleczka to wtedy moze to byc np. alergia
...
Napisał(a)
tluszcz nie schodzi miejscowo, schodzi z calego ciala rownomiernie
dieta :) dzial odzywianie
dieta :) dzial odzywianie
...
Napisał(a)
tluszcz schodzi w odwrotnej kolejnosci niz go przybywa, a przybywa go na poczatku tam gdzie jest najpotrzebniejszy, twarz nie nalezy do miejsc gdzie organizm magazynuje tluszcz chetnie bo i po co, wiec z twarzy zlatuje dosc szybko od rozpoczecia odpowiedniej diety+aktywnosci
...
Napisał(a)
Ja miałam strasznie pulchną twarz, a już nie mam ! 

Rodząc się płakałeś,
A wszyscy wokół się śmiali..
Żyj umierając,
Śmiej się aby nad tobą Płakali!
...
Napisał(a)
Tluscz znika z twarzy wzglednie szybko po wprowadzeniu dobrej diety + wlasciwej aktywnosci fizycznej. Najgorzej jest z utrata tluszczu w miejscach uwarunkowanych genetycznie, np brzuch, uda...
Tu potrzeba wiecej cierpliwosci.
Do Zozolowa69: twoja wypowiedz niestety nie wprowadza nic konstruktywnego. Szanuj klawiature.
Tu potrzeba wiecej cierpliwosci.
Do Zozolowa69: twoja wypowiedz niestety nie wprowadza nic konstruktywnego. Szanuj klawiature.
___WYTRWALOSC_-_TO_PODSTAWA___SUKCESU_________
Dziennik odchudzania
i fotki z postepow w redukcji: http://www.sfd.pl/Blog/Dziennik_odchudzanie__jak_zrzucic_30kg_w_rok-t521970-s75.html
Foty - s.23, s.53, Podsumowanie s.75
...
Napisał(a)
witam. calkiem niedawno byc juz taki temat. dr.hadkor chcial spalic twarz, ale mu sie znudzilo;) j.w. dieta, aktywnosc fizyczna i z twarzy schodzi szybko. i to powinien byc koniec tematu bo zaraz jakis wynalazek napisze, ze ma super sposob na schudniecie z samej twarzy;) pozdro
...
Napisał(a)
problem w tym ze w niedlugim czasie planuje robic mase mimo ze mam 95 cm w pasie.. na pewno bede robil duzo aerobow i do tego kick boxing mi dojdze albo mma
]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!