CH.W.D.P. i P.K.U.
...
Napisał(a)
Siema mam problem obecnie biegam 1000 metrów w czasie 3min i 5 secund a musze zejść poniżej 3 minut tak gdzieś 2min i 50 sec. Co radzicie jaki mam trening zastosować. Jakie ćwiczenia. Dzięki wszystkim z góry za pomoc nara.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ja nie jestem żadnym specjalista od biegania, ale myśle, że najlepszym sposobem na zwiększenie wytrzymałości do bieganie. Najpierw tak z 2 km, potem, 3, 4 i na 5 starczy. To sposób na zwiększenie wytrzymałości. A jak chcesz mieć lepszy czas na 1000 m to bieganie dłuższych pomoże, a na 1000m biegaj troche szybciej.
www.discples2.webpark.pl - Kronika Nevendaar - strona o serii Disciples
http://www.sbs.friko.pl/strona/nfoto/adi.htm - foty moich wsadów
>>>SFD BASKET SQAD<<<
...
Napisał(a)
ile już trenujesz biegi?
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
...
Napisał(a)
nie trenuje biegow wogole. Ćwicze kickboxing i moze z tad troche kondycji zaapalem. Zdaje na stodia do szkoly pozarniczej i musze zaliczyc 1000 metrow w ponizej 2,50 prozba pomozcie cos doradzcie
CH.W.D.P. i P.K.U.
...
Napisał(a)
ja tak samo mam zamiar tam zdawac
kto da jakis terening zeby poprawic wyniki na 1000 m i 100 m
kto da jakis terening zeby poprawic wyniki na 1000 m i 100 m
...
Napisał(a)
burgasko my sie znamy
a tak wogule gdzie bedziesz zdawal
podobno wszedzie zeby sie dostac trzeba dac w lape
a tak wogule gdzie bedziesz zdawal
podobno wszedzie zeby sie dostac trzeba dac w lape
...
Napisał(a)
leki przeciwastmowe przyjmowane przez jakis okres - do 3 miesiecy w czasie treningu zwiekszaja bardzo wydolnosc - np przed zawodami. Treningi profesjonalne i duzo o bieganiu masz na bieganie.pl a do tego jeszcze polecam ZMA - moze byc apteczne bo tanio wychodzi, treningi i jesteśmy w domu.
...
Napisał(a)
Ale skoro juz odswiezono temat to pozowle sie sobie wypowiedziec. Kto Ci kolego takich bajek na temat lekow przeciwastmowych naopowiadal ? Chyba banda samobojcow ... Moze leki na niedoczynnosc serca tez przed zawodami brac ?
Kretynstwo ... tak to okresle ...
Kretynstwo ... tak to okresle ...
Polecane artykuły