Witam. Mam znajomego który ma wytoszone krazki ale bez otworow i mowil mi zeby powiedziec mu srednice otworu to on mi je ponawierca. Jaka jest najlepsza rednica otowu?? tak zeby mi pasowal do wszystkiego. Nie wiem jeszcze jaka srednic mi jest potrzebna, bo nie mam sprzetu - niedlugo bede zamawial. Widzialem np na allegro tani gryf o srednicy 26mm i lawke która ma prase do nóg z tym hakiem na obciazenie o srednicy 28mm. Czy jesli zamowie otwor 30mm to nie bedzie mi latal na tym gryfie 26mm?? Doradzcie mi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
słuchaj myślę ze 30m będzie najelepszym rozwiążaniem bo nieodczujesz dużej róznicy wyciskaniu i na 100% nic tobie nie będzie latać też tak robiłem 30m jak miałem gryf 28
)
ja mam olimpijkę i mam obciążenie o średnicy 61 a powinno być 51 jak klatę robię i wrzucę zaciski to nic ni lata
)
Zmieniony przez - DUDA_ w dniu 2007-12-01 11:07:14

ja mam olimpijkę i mam obciążenie o średnicy 61 a powinno być 51 jak klatę robię i wrzucę zaciski to nic ni lata

Zmieniony przez - DUDA_ w dniu 2007-12-01 11:07:14
...
Napisał(a)
Standardowo to 30mm
Marzenia mają mali chłopcy, mężczyźni cele do zrealizowania...
...
Napisał(a)
Ok, dzieki. Tak zrobie.
A co sadzicie o ławeczce z tej strony: http://www.dwunastka.net.pl/index.php?d=katalog&k_id=12 o symbolu YK-0422?? Chodzi mi głównie o to ze wysokosc stojakow nie jest regulowana. Czy przy takim czyms jest mozliwe komfortowe cwiczenie zarowno skosie jak i na ławce płaskiej??
A co sadzicie o ławeczce z tej strony: http://www.dwunastka.net.pl/index.php?d=katalog&k_id=12 o symbolu YK-0422?? Chodzi mi głównie o to ze wysokosc stojakow nie jest regulowana. Czy przy takim czyms jest mozliwe komfortowe cwiczenie zarowno skosie jak i na ławce płaskiej??
...
Napisał(a)
a ile maozesz przeznaczyc kase na ławeczke, ja dzis bym brał taka z oddzielnymi stojakami, drozsza ale jest jak siady robic
...
Napisał(a)
Właśnie nie mam za duzo kasy. a z siadami moze jakos sobie inaczej poradze, takze oddzielne stojaki raczej odpadaja. Czyli mówicie ze ta ławeczka moze byc?? Do tego jeszcze biore gryf 180cm, hantle 2x10kg + obciazenie od tego goscia co ma mi ponawiercac.
...
Napisał(a)
ta ławeczka ma chyba szeroko stojaki, wiec moze tez byc źle jezeli bedziesz chcial tak trzymac rece na tej szerokosci
...
Napisał(a)
polecam sprzęt od użytkownika Kamil88 tanio i solidnie albo z allegro KELTON !
...
Napisał(a)
Kup Keltona za 300zl z allegro, porzadny sprzet :)
Marzenia mają mali chłopcy, mężczyźni cele do zrealizowania...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Bodybuilding-Joe Weider -7- Mass&Strenght Training
Następny temat