Witam. Mam 15 lat i zastanawiam sieę nad kupnem gryfu tylko nie wiem jakiej długości 150 czy 180????? CZy może lepiej zrobic samemu???? jak tak to może macie jakieś pomysły jak zrobić???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Samemu lepiej nie kombinuj do czego gryf ławkę masz?
Do wyciskania min.180cm
Do wyciskania min.180cm
...
Napisał(a)
ławkę mam, swojej roboty ale jest. A teraz mam robioną sztangę o dł 110 cm i nie jest taka zła moim zdaniem
...
Napisał(a)
duda dlaczego min 180 cm ?? ja na początku dzwigałem na 120 i w dodatku łamany i nic nie przeszkadzało ;D
...
Napisał(a)
chodzi o szerokość łapania ;) 110 to trochę mało odliczając miejsce na obciążenia zostaje jakieś 80cm części chwytnej;/
1
...
Napisał(a)
Merlin89,
Chlopie, ty masz prawie 2 metry wzrostu, wiec nie dziwie sie, ze musissz miec szeroka czesc chwytna. Dla mnie (170 cm wzrostu) gryf 180 cm w zupelnosci wystarczy. Nie wyobrazam sobie cwiczen gryfem, ktory mierzy ponad 2 m.
Chlopie, ty masz prawie 2 metry wzrostu, wiec nie dziwie sie, ze musissz miec szeroka czesc chwytna. Dla mnie (170 cm wzrostu) gryf 180 cm w zupelnosci wystarczy. Nie wyobrazam sobie cwiczen gryfem, ktory mierzy ponad 2 m.
...
Napisał(a)
Zasada jest prosta min gryf 180 w sumie za małolata 170 miałem
Najlepiej zalecany powyżej 200cm akurat zmieniłem gryfy na olimpijskie i mam 220
Najlepiej zalecany powyżej 200cm akurat zmieniłem gryfy na olimpijskie i mam 220

...
Napisał(a)
220 OLI rządzą :D trochę dziwne uczucie z tymi obrotowymi tulejami na początku jest;]
...
Napisał(a)
najlepsze 220 olimpijskie ale nie wszędzie taki 'badyl' wejdzie :D
mniej niż 180 nie wchodzi w grę :D
mniej niż 180 nie wchodzi w grę :D
...
Napisał(a)
jak olimpijka nie wchodzi na siłownie to co to za siłownia
Respekt dla ludzi co ćwiczą w bardzo małych siłowniach ja bym dostał Klaustrofobię

Respekt dla ludzi co ćwiczą w bardzo małych siłowniach ja bym dostał Klaustrofobię

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!