Szacuny
1012
Napisanych postów
5430
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
137205
Panienko, musisz być przede wszystkim cierpliwa bo duzi goście biją towar a to jak wiadomo miesza w hormonach i powoduje wahania nastrojów większe niż u przeciętnego Czesia z ulicy.
Musisz być też gotowa na wyrzeczenia bo utrzymanie dobrej formy pochłania czas i pieniądze. Duży typ nie będzie siedział oglądał z Tobą wieczorami M jak miłość tylko kręci cardio i pakuje na siłce 6-10 godz tygodniowo. Tak jakby 2 etat;) HGH, insa i peptydy też kosztują, więc wczasów na Seszelach też nie będzie co kwartał.
Ja nie śmieszkuję, smutna prawda. Takie życie, menager w korpo siedzi po 12 godz nad projektami, osiłek rzeźbi ciało żelastwem, cardio, dietą i innymi wyrzeczeniami.
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
Szacuny
2
Napisanych postów
35
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
226
Amg27
Shanice
monkey22
Pamiętaj że Łobuz kocha najbardziej :):): a tak na poważnie pustaki na siłowni będą woleli pustaki wymalowane a jak facet normalny to będzie zwracał uwage na ułożone panny a nie lafiryndy ( gusta i guściki )
Miałem do czynienia z takim pustakiem i mimo że był w moim typie (powyżej 40-45 w bicu ;D) to go spławiłam. Często takim facetom chodzi tylko o seks. Ale ja nie szukam takiego co chodzi na siłkę tylko po to żeby pompować bica i wyrywać później laski (chociaż Wy mówicie że dziewczyny podobno nie lubią mieśniaków ;D)
To MIAŁEŚ czy miałaś ? Bo już zaczynam wątpić w to kim tak naprawde jestes
Jejku tak mnie poprawia telefon (nie wiem czemu bo żaden facet z niego nie pisze)
Szacuny
2
Napisanych postów
35
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
226
Gats 2
Panienko, musisz być przede wszystkim cierpliwa bo duzi goście biją towar a to jak wiadomo miesza w hormonach i powoduje wahania nastrojów większe niż u przeciętnego Czesia z ulicy.
Musisz być też gotowa na wyrzeczenia bo utrzymanie dobrej formy pochłania czas i pieniądze. Duży typ nie będzie siedział oglądał z Tobą wieczorami M jak miłość tylko kręci cardio i pakuje na siłce 6-10 godz tygodniowo. Tak jakby 2 etat;) HGH, insa i peptydy też kosztują, więc wczasów na Seszelach też nie będzie co kwartał.
Ja nie śmieszkuję, smutna prawda. Takie życie, menager w korpo siedzi po 12 godz nad projektami, osiłek rzeźbi ciało żelastwem, cardio, dietą i innymi wyrzeczeniami.
Takiego co bierze sterydy to ja nie chce. Telewizji nie oglądam i sama trenuje po 8-10 godz tyg więc spokojnie ;D
Szacuny
2
Napisanych postów
35
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
226
Kiedyś myślałam że nie będę miała problemu żeby znaleźć takiego dzika. Odkąd ćwiczę to rzeczywiście mam większe powodzenie tylko szkoda że u takich leszczy. Podoba im się wysportowana dziewczyna tylko dziwne że o nich nie można tego powiedzieć (że są wysportowani).
Widocznie oceniam innych swoją miarą (bo sama nie wyobrażam sobie być z kimś kto nie trenuje). Tak jak mówiłam - fajni faceci są z dziewczynami które nie mają nic wspólnego ze sportem
Szacuny
34745
Napisanych postów
25151
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282598
anubis84
A moze to Ty lepiej zaagdaj do kogoś na siłowni co Ci się pdoboa, bo jak napisałaś to leszcze podbijają do Ciebie
DOkładnie - od zawsze jakieś ggłupie stereotypy że to dziewczyne trzeba zdobyć , że to facet ma zagadać pierwszy , że to facet za wszystko płaci itp itd. Czasy się zmnieniają i jeśli coś chcemy to sami musimy też się starać a nie czekać na gotowe
Szacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
Poza tym przecież nie będziesz faceta odrazu pytać o wspólne plany na przyszłość. Zagadaj niezobowiązująco zeby Ci pomógł z techniką czy sprzętem i może później samo pójdzie.
Szacuny
34745
Napisanych postów
25151
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282598
georgu
Poza tym przecież nie będziesz faceta odrazu pytać o wspólne plany na przyszłość. Zagadaj niezobowiązująco zeby Ci pomógł z techniką czy sprzętem i może później samo pójdzie.
nie wzięliśmy jednego pod uwagę doradzając , że teraz inne czasy i ludzie nie potrafią rozmawiać bez SMS Facebooka , i wpisów na spotted