Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Chciałabym wiedzieć jakie kobiety podobają się umięśnionym facetom. (chodzi mi o sylwetkę, czy musi być wysportowana, chodzić na siłkę itp?) Nie ukrywam że bardzo bym chciała takiego dużego faceta:) (stąd moje pytanie)
Oczekuje że są tutaj tacy i odpowiedzą mi na to pytanie :)
Szacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
Witaj, gust jest tak indywidualną kwestią, że nie ma jednego typu kobiet który się podoba trenującym. To, że facet trenuje nie ma wpływu na jego preferencje co do urody kobiet
Jak chcesz to nawet możesz sobie prześledzić FB różnych zawodników i zobaczysz, że kulturyści mają prze różnej urody kobiety. Od wysportowanych po pulchniutkie dziewczyny. Od takich, które nawet do łóżka idą w pełnym makijażu, do takich, które można by określić mianem 'full natural'
Szacuny
92
Napisanych postów
292
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
13190
Moj typ sie nie zmienił, ważąc 60kg i wygladajac jak patyk podobał mi sie ten sam typ kobiet co teraz. Niestety ja im już nie :D w tych czasach duży to wcale nie znaczy przystojny, laski wolą patyków ładnie uczesanych, imprezowcow czy inny szajs. Świat schodzi na psy... :P
Szacuny
2
Napisanych postów
35
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
226
(to ja zadałam pytanie, zalogowałam się )
Dziękuję za odpowiedzi i zgadzam się z Wami że każdy ma inny gust dlatego wiem że moje pytanie takie trochę bez sensu ;D
Szacuny
2
Napisanych postów
35
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
226
ANISK
Moj typ sie nie zmienił, ważąc 60kg i wygladajac jak patyk podobał mi sie ten sam typ kobiet co teraz. Niestety ja im już nie :D w tych czasach duży to wcale nie znaczy przystojny, laski wolą patyków ładnie uczesanych, imprezowcow czy inny szajs. Świat schodzi na psy... :P
Serio masz problem z kobietami? Myślałam że kobiety lubią takich.
Co do tych patyków to tacy mnie podrywają najczęściej (ważą chyba mniej niż ja ;D)
Szacuny
2
Napisanych postów
35
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
226
Amg27
A Ty jak wygladasz ? Wrzuć może foto to powiemy czy sie nadasz
No właśnie myślę że bym pasowała do takiego typa ale co z tego jak oni wolą dziewczyny które nie mają nic wspólnego ze sportem
A ja sama nie wyobrażam sobie żeby mieć faceta który nie trenuje :(