mam patelnię teflonową z Tefala, ale jest ona dosyć cienka, przez to nie wszystko na niej fajnie wychodzi (np. do steków się nie nadaje). Postanowiłem zakupic patelnie grillową, ale wczoraj rzuciłem okiem w sklepie i nie wiem co wybrać. Mamy jakieś szajsy za 30 zł, które wyglądaja licho i mają taką tandetną powłokę. Potem widziałem jakieś za 60 zł z firmy np. Florina i za ok 90-100 zł widziałem ceramiczne - jedne były białe, a drugie czarne. Podobno dobre też są żeliwne, ale na nich nie da się smazyć bez tłuszczu i kosztują nawet ponad 200 zł. Co wybrać czy wziąć takie coś za 60 zł ? Jakiej firmy - czy ten tefal nie jest przereklamowany ? Co od ceramicznych to akurat miałem taką z biedronki (nie grillową)na próbę i na początku ogólnie fajnie się smażyło tylko się dosyć szybko zużyła. Podsumowując: poleci mi ktoś jakiś konkretny model w budżecie maksymalnie do 100 zł, a najlepiej do 70 zł ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
http://www.euro.com.pl/patelnie/ambition-grill-master-ceramic-28-cm-34267.bhtml
sam nie korzystam, ale brat ma okolo pol roku i nadal sprawuje sie niezle.
sam nie korzystam, ale brat ma okolo pol roku i nadal sprawuje sie niezle.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Ja mam grilową tefala, gruba blacha, patelnie z tefala tylko kupuję mam 2 od dłuższego czasu i nie mogę na nie narzekać.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Ja mam ceramiczna z Tesco za 47.99 i od widelca nie schodzi nawet. 2 miesiące nieźle się sprawuje.
...
Napisał(a)
Popatrz na patelnie Gerlach, mam od jakiegoś czasu i sobie chwałę.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
jak jest z produktami surowymi i gotowanymi
Następny temat