Hej, potrzebuję rady jaką sztangę kupić do domu? Jaka długość? Jaki rodzaj? Z góry dziękuję :)
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wszystko zależy jaki masz budżet, ile miejsca w domu, jaki jest Twój poziom wytrenowania. Tańsze są te na krążki o mniejszej średnicy. Za to olimpijki sa łożyskowane i wygodniej się ćwiczy,
BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
...
Napisał(a)
A jaka długość? Co do ceny to wolałbym zbyt wiele w to nie inwestować, bo też nie wiem czy mi się spodoba taki trening.
...
Napisał(a)
To ja bym kupił niełożyskowaną długą - jest wygodniejsza przy przysiadach niż wąska. Nie wiem jakie masz długości do wyboru. Nie śledzę rynku sprzętu. Weź też pod uwagę jaka sztanga zmieści się w pomieszczeniu w którym masz zamiar ćwiczyć. Są też takie pośrednie długości - przynajmniej kiedyś były i na nich w sumie da się wszystko przećwiczyć.
...
Napisał(a)
175 lub 200 bym kupował. Zależy ile masz miejsca w pomieszczeniu gdzie planujesz ćwiczyć.
...
Napisał(a)
Przepraszam, że wtrącam się nieznana i niepytana, ale jeszcze jedno mi się nasunęło. Patrz nie tylko na długość gryfu, ale i na jego średnicę. Z własnego doświadczenia (2 lata trenowania w domu) sugeruję 30 mm, bo do takiej chyba najłatwiej dobrać pasujące talerze.
Co do długości - mam 160 cm wzrostu, moja sztanga ma 167 cm i uważam, że jest bardzo wygodna.
Co do długości - mam 160 cm wzrostu, moja sztanga ma 167 cm i uważam, że jest bardzo wygodna.
...
Napisał(a)
a jeszcze tak dla pewności czy taka będzie dobra? http://www.decathlon.pl/gryf-domyos-175m-id_8289899.html
...
Napisał(a)
Ok. Niby ma średnicę 28 mm, ale talerze 30-tki (najłatwiej je dostać) też powinny dać radę, jak się dobrze zaciśnie. Dokup zaciski (widziałam, że też mają w asortymencie).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!