Chodzi mi o to czy w Choszcznie jest jakas silownia z porzadnym sprzetem, ewentualnie jakims "kierownikiem" co choc troche zna sie na cwiczeniach diecie itd ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
za chdk-iem jest dobra silka
na mks-ie tez jest dobrze

na mks-ie tez jest dobrze
cały nasz chuligański trud, tobie ojczyzno...
...
Napisał(a)
zapodaj foty, nie wiedzialem ze mamy z cinem jeszcze jednego usera z choszczna na sfd??:D
...
Napisał(a)
Z uwagi ze w Choszcznie mieszkam od niedawna prosilbym was o informacje na temat siłki koło chdk-u i opinie na temat "basenowej silowni" ewentualnie jak trafic do tej silki przy chdk-u?? A jeszcze jak sprawa sie ma jeśli chodzi o trenera.
Zmieniony przez - Rafciu w dniu 2011-11-28 17:48:27
Zmieniony przez - Rafciu w dniu 2011-11-28 17:48:27
...
Napisał(a)
napisz na gg :2227676 wytlumacze ci co i jak
Kto ciekawy z choszczna?!;d
Zmieniony przez - Gilu96 w dniu 2011-11-28 18:30:28
Kto ciekawy z choszczna?!;d
Zmieniony przez - Gilu96 w dniu 2011-11-28 18:30:28
...
Napisał(a)
Witam. Trochę odświerzę temat. A jak jest z karnetami na miesiąc ? Jakie ceny ?
...
Napisał(a)
Basen 50 zl za 10 wejsc przynajmniej tak bylo rok temu,za chdk 50-60 zl miesiac.
...
Napisał(a)
Na basenie za mało sprzętu i drogi, najlepsza siłka ta za chdk, na plaży też mają dobrą ale to chyba tylko dla tych co na kajaki chodzą
...
Napisał(a)
najlepsze silownie to te w piwnicach
swoja przenioslem pod ziemie, ale niestety nie mam wystarczajaco miejsca zeby udostepnic ja jeszcze komus...cwiczymy z kumplem a i tak sie cisniemy..

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!