...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez eveline z działu Szybkie pytania bez logowania.
Krótko i na temat. Jaki doping na piłkarza? Jakie substancje? Jak mogę je zdobyć? Może co kupić? Aby zwiększyć refleks szybkość itd, głównie cechy dla bramkarza. Proszę o normalne odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
krzykaczNo no z takimi poradami
Oj tam czepiasz się
Nie mówiłem tego poważnie. Autor chyba skumał, mam nadzieję hehe
Zmieniony przez - meirii w dniu 2019-09-25 15:32:39
...
Napisał(a)
chcesz jakichkolwiek porad w kwestii dopingu to zarejestruj sie na forum, zaloz swoj temat w dziale doping i wypelnil ankiete dzialu doping. takie sa tu zasady jesli ktos chcesz jakiekolwiek info odnosnie wspomagania farmakologicznego.
when im going to do some mountaineering actually im going back home
...
Napisał(a)
Na pozycję bramkarska raczej saa nie potrzebujesz
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Anonim1920Krótko i na temat. Jaki doping na piłkarza? Jakie substancje? Jak mogę je zdobyć? Może co kupić? Aby zwiększyć refleks szybkość itd, głównie cechy dla bramkarza. Proszę o normalne odpowiedzi.
Wystarczy, że będziesz regularnie trenował i dużo biegał. A przed meczami po prostu się wyśpisz.
4
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Pilkarzy lapie sie glownie na nandrolonie i testo ,ale brakarz to faktycznie raczej nie ma powodu do koksowania
1
Miałem być Bogiem a żyje z anabolicznym nałogiem :)
...
Napisał(a)
Jasne, wtedy będzie skakał do piłek które tylko on będzie widział
3
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Anonim1920Krótko i na temat. Jaki doping na piłkarza? Jakie substancje? Jak mogę je zdobyć? Może co kupić? Aby zwiększyć refleks szybkość itd, głównie cechy dla bramkarza. Proszę o normalne odpowiedzi.
moze poprostu jestes slaby w pile, co trener mowi reszta druzyny?
...
Napisał(a)
Metylofenidat chyba doraźnie nie zadziała tak, jego trzeba brać dłużej
Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2019-09-25 15:23:15
Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2019-09-25 15:23:15
Polecane artykuły