Szacuny
2
Napisanych postów
25
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
797
Witam, może ktoś wie, jaki jest najlepszy spalacz oparty na efedrynie?
Chodzi mi o coś co jest dostępne w Polsce lub na allegro, cena nie gra większej roli.
Szacuny
4
Napisanych postów
165
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1544
I po co wciskać kity? Thermal Pro Revolution to fake na największą skalę w świecie spalaczy i efedryny tam nie znajdziesz. Pobudzenie nie większe niż po wypiciu słabego espresso.
Sibutramina nie dawała mocy, tylko powodowała zanik apetytu.
Szacuny
2
Napisanych postów
25
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
797
Widzę że powoli wszystkiego zakazują - hydroxycut, teraz to... a nie oficjalnie można coś dostać? jak możecie podajcie mi nazwy tych spalaczy na efce, poszukam, może uda mi się coś znaleść na necie
Szacuny
2
Napisanych postów
25
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
797
Może i są inne w miarę dobre ale efedryna działa bardzo mocno, napewno bardziej, jak te spalacze o których piszesz... poza tym teraz biorę hytdroxycut który nie długo kończę i po tym na zakończenie chciałem wziąć efke przez jakiś miesiąc czasu nie więcej.
Szacuny
2
Napisanych postów
25
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
797
nie mam foto, hydroxycut dziala bardzo dobrze, poziom tluszczu określiłbym jako przeciętny. No dobra ale to nie ważne...
Czy ktoś może mi podać nazwy jakichś wycofanych spalaczy na efce ?
Szacuny
2
Napisanych postów
25
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
797
Sorry Lukasz ale nie chce mi sie pisac jaka diete stosuje i jak dziala, przy hydroxycut spadam caly czas na wadze (bez diety byloby to niemozliwe)
Ale tak jak w temacie - chodzi mi o nazwy wycofanych spalaczy na efce, nic wiecej!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Łukasz pyta się o dietę, ponieważ już na jej podstawie można stwierdzić, czy "dzięki" HH tracisz fat, czy przypadkiem tracisz masę mięśniową, czego oczywiście chcesz uniknąć. Ile białka...ww...z tego co piszesz wynika, że dietę masz "na oko". Skoro tracisz wagę na HH, to po co ci coś z efką? Kup kolejne opakowanie, a dostaniesz je jeszcze na allegro